Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 14. 10. 2011.

| Sport

Sinđelić još ne igra na Željinom stadionu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sindja
Još će čekati do meča na Željinom stadionu; foto: Neven Obradović

Komisija Fudbalskog saveza Srbije utvrdila da stadion Železničara ne ispunjava standarde Prve lige i da Sinđelić ima 15 dana da sve sredi. Meč sa Bežanijom 19. oktobra na Delijskom visu.

Iako je prethodnih dana uprava Sinđelića najavljivala da će stadion kraj pruge biti opet u funkciji, za to ćemo sačekati još malo. Želje niške ekipe su pale u vodu jer stadion nije prošao kontrolu Fudbalskog saveza. Neozbiljno je bilo da se najavljuje utakmica koja će ipak biti odložena i odigrana na dobro poznatom terenu na Delijskom Visu.

Proteklih meseci uprava kluba je radila na sređivanju stadiona Železničara i trebalo je da meč 11. kola Prve lige protiv Bežanije niški "orlići" odigraju baš na tom stadionu, ali Komisija na čelu sa Brankom Stojakovićem i Andrijom Antićem, nije dala blagoslov. 

- Komisija je konstatovala da na Željinom stadionu ima svih potrebnih pratećih elemenata, ali je teren u lošem stanju. Pored golova nema trave i teren je neravan i zato stadion ne zadovoljava uslove Prve lige. Dali su nam rok od 15 dana da sve sredimo - rekao je Zoran Pavlović, direktor Sinđelića.

Sinđelić će se vratiti, nadamo se na kratko na Delijski Vis pošto će meč protiv Bežanije će biti odigran u sredu, 19. oktobra na stadionu Mašinca. Svlačionice su sređene, stolice iz hale Čair su na tribini, krov je postavljen i čeka se ono glavno - teren.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Joca

    20:25 // 14. 10. 2011.

    Dobro, kad bude bude. Bar ce Nis dobiti jos jedan pristojan stadion.

    • Nislija

      00:07 // 15. 10. 2011.

      Vecu sredu ce da se igra na Zeljinom stadionu, ako zavrse sve kako treba....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: