Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:02, 27. 9. 2016.

| Sport

Srpska liga: Loš vikend niških klubova

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Sinđelic-Strahinja-Petrovic---Vanja-Keser.jpg
Gol Petrovića nedovoljan da se izbegne poraz; foto: Vanja Keser

U 7. kolu srpskoligaškog Istoka niški klubovi osvojili su samo bod - drugu utakmicu zaredom Car Konstantin nije pobedio kod kuće pošto je remizirao sa Radanom iz Lebana 2:2, a Sinđelić se sa drugog uzastopnog gostovanja vratio poražen, ovoga puta od Trstenika sa 2:1.

Nije se prvi put ove sezone desilo da Durlanci dominiraju terenom, budu bolji, a da takvu igru ne krunišu pobedom. Sinđelić je imao više gol-šansi, ali ih nije materijalizovao, dok su fudbaleri Trstenika bili spretniji u realizaciji, pa su 3 boda na kraju pripala njima.

Jedini strelac za niške “orliće” bio je Strahinja Petrović u 48. minutu, a za domaće su mrežu Nikole Babića pogodili Nenad Vasić u 37. i Vladimir Simović u 89. minutu.

Borbena utakmica u kojoj smo po ko zna koji put imali više od igre, a nismo pobedili. Pobrali smo aplauze publike u Trsteniku, ali jednostavno nismo bili na nivou potrebnom za pobedu. Moraćemo da izvučemo pouke iz ovog meča i ne dozvolimo da nam se neke greške ponavljaju u narednim utakmicama - jasan je trener Sinđelića Zoran Dimitrijević.

Drugi srpskoligaš iz Niša Car Konstantin je u neizvesnom meču podelio bodove, iako je imao rezultatsku prednost do 10 minuta pre kraja meča.

Utakmica nije počela najbolje za “cariće” jer su već u 2. minutu primili gol, a strelac je bio Ranđelović. No, domaći fudbaleri su uspeli da dođu do preokreta preko Ivanovića u 27. i Jovića u 75. minutu, a bod Lebancima obezbedio je Lapčević pogotkom u 81. minutu za konačnih 2:2.

Posle kompletnog 7. kola Sinđelić se nalazi na 3. mestu sa 13 bodova, dok je Car Konstantin na 11. mestu sa 9 bodova.

U narednom kolu, koje je na programu u subotu 1. oktobra na programu je gradski derbi, a domaćin će biti Sinđelić u Durlanu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: