Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:20, 3. 1. 2013.

| Sport

Stadion Čair "konzerviran"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
stadion-cair,-rekonstrukcija.jpg
Ilustracija

Zbog niskih temperatura i loših vremenskih uslova radovi na rekonstrukciji niškog stadiona su zaustavljeni. Rok za završetak radova će najverovatnije biti pomeren za 27. maj 2013. godine.

Iako je ranije gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao da je rok za završetak stadiona 28. decembar, tri tribine niškog Čaira još nisu gotove. Trenutno radova i nema.

- Na poslednjem sastanku sa koordinatorom projekta, rukovodstvom Sportskog centra Čair i izvođačima radova dogovoreno je da se zbog niskih temperatura stadion "konzervira". Sve se stavlja van upotrebe dok ne budu odgovarajući uslovi. Trenutno nema radova - rekao je Milan Pešić, gradski većnik za sport.

Rok za završavanje južne, severne i istočne tribine će najverovatnije biti pomeren za 27. maj 2013. godine.

- Glavni izvođač radova "MD Gradnja" tražio je da se pomeri rok za završetak tri tribine. Gradonačelnik treba da donese konačnu odluku. Stadion mora biti završen, uložićemo sve napore da se završi - dodao je Pešić.

Fudbalski savez Srbije je krajem septembra poslao 160 lampi za 4 reflektora na stadionu Čair, a kako saznajemo od izvođača radova, postavljanje sijalica i sređivanje stubova bi trebalo da počnu posle božićnih praznika ako bude vremenskih uslova.

- Ugovor za struju je potpisan, u narednih mesec dana biće namešteni reflektori. Trebalo je da radovi počnu sredinom decembra, ali zbog vremena nisu - istakao je Milan Pešić.

Kako je Pešić dodao, urađen je projekat za rekonstrukciju zapadne tribine koja bi trebalo da ima više od 9.500 mesta.

 

Škotska u Nišu?

Ranije je bilo najavljeno da će na stadionu Čair fudbalska reprezentacija Srbije igrati sa Škotskom kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo, ali se su manje šanse za to. Komisija Fudbalskog saveza još nije obišla stadion Čair, kako saznajemo, a pitanje je da li će FIFA odobriti igrati na nedovršenom stadionu u Nišu.

Kako prenose britanski mediji, Srbija i Škotska će igrati u Novom Sadu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nemanja Ilic

    12:59 // 5. 1. 2013.

    1. Da igraci nauce da igraju! 2. Da se vidi da li trener ume to da ih nauci, ako ne da se nadje neko ko zna! 3. Da se promeni izvodjac radova na stadionu! 4. Da se pod hitno nadje neki sponzor ili neki bogatas da ulaze u Radnicki! 5. Da se igraci posalju na pripreme i dovedu pojacanja! 6. Da se svi koji su krali i unistavali Real sa Nisave posalju u zatvor pod hitno! 7. Da za svaku izgubljenu ili remi utakmicu igraci kazne i to tako sto ce da trce 50 km u jednom i 50 km u drugom smeru! 8. Za svaku nedisciplinu 300 sklekova, 400 trbusnjaka i 500 cucnjeva bez obzira na vremenske uslove! 9. Za svaku pobedu nagraditi ih casom vina ili piva! 10. Da treninzi traju i po 6 casova ako treba dok sve ne urade do tancina kako treba! Samo tako Radnicki moze da igra i da opstane!

  • Meraklija ali onaj pravi!

    19:33 // 4. 1. 2013.

    Eto meraklije video sam da ste postavili transparent da zivite vas san a da je na ekipi i upravi dokle ce da traje, e sad polako se budite i vratite u realnost i shvatite da klub vise ne postoji a vi niste p[rstom mrdnuli da nesto uradite! Sram vas bilo i vas i one koji zaradjuju na grupi!

  • mile

    12:02 // 4. 1. 2013.

    Ma kakav Cair,koji Nis, sve same seljacine, ja neznam sto ne posade krompir na stadioou veca korist bi bila. Grad Nis, dno dna!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: