Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:12, 12. 9. 2012.

| Sport

Stadion još nije dobio dozvolu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-2369.JPG

Komesar za bezbednost posle obilaska stadiona Čair rekao da nema još zvanične dozvole da se u subotu, 15. septembra odigra fudbalski meč između Radničkog i Smedereva jer treba da se ispune još neki uslovi.

Stadion Čair danas je obišao komesar za bezbednost Zajednice Superlige Svetislav Radosavljević u društvu uprave Radničkog. Radosavljević je obišao svlačionice ispod istčne tribine u kojim bi trebalo da se spremaju domaći i gostujući fudbaleri, kao i sudije. Potom je obišao i ceo stadion, a na kraju istakao da stadion ne može da dobije dozvolu za odigravanje utakmice ukoliko ne ispuni uslove za bezbednost.

- Da bi se igrala utakmica bitno je da Radnički obezbedi sve uslove koji se tiču bezbednosti. Ima mnogo uslova, osnovni su da se zatvori istočna tribina zbog bezbedsnoti - rekao je Svetislav Radosavljević, komesar za bezbednost Zajednice Superlige.

obilazak stadiona Goran Krivačević, potpredsednik kluba, Svetislav Radosavljević, komesar i Slavoljub Vlajković, predsednik Radničkog

Što se tiče broja mesta, stadion Čair to ispunjava. Minimum koji je potreban za superligaški meč je 3.000 sedećih mesta, a na stadionu već ima 4.300 mesta na jugu, 2.200 na zapadu i treba da se postavi 4.100 stolica na severu.

- Želja je i Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superlige da se igra u Nišu. Nadamo se da će Radnički dobiti dozvolu da se igra utakmica u subotu. Bez 3 atesta neće biti dozvole za igranj, to je sigurno - dodao je Radosavljević.

Zajednica Superlige i Fudbalski savez Srbije traže 3 atesta i to za elektro-instalacije, gromobrane i protiv-požarnu zaštitu. Slavoljub Vlajković, predsednik Radničkog, rekao je da će on potpisati odgovornost da će utakmica biti organizovana sa najvećim merama opreza.

- Staviću potpis da se garantuje da će utakmica biti odrađena na visokom nivou. Nadam se pozitivnom odgovoru. Zaštitili smo objekat, struja treba da se uvede, završene su svlačionice. Zahvaljujemo se Fudbalskom savezu i Zajednici Superlige što se trude da nam pomognu. Izvođači su obećali da će sve biti spremno za početak utakmice - rekao je Slavoljub Vlajković, predsednik Radničkog.

Konačnu odluku komesar za bezbednost bi trebalo da donese u subotu, pred početak meča. U Radničkom se nadaju pozitvnom odgovoru, kao i u celom gradu jer je interesovanje za utakmicu veliko. Karte će biti u prodaji od sutra, a poseban tekst o tome je ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miki

    19:45 // 9. 6. 2013.

    Ako ga vladika osveti dobiće dozvolu. Sad mantijaši upravljaju gradom.

  • petkovic

    17:03 // 14. 9. 2012.

    Ja sam svoju kartu kupio ! Kupi i ti, budi MERAKLIJA !

  • Zoran

    06:58 // 13. 9. 2012.

    Ja potpisujem da struja nije problem za za bezbednost (nije ni uvedena).

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: