Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:53, 23. 11. 2015.

| Sport

Stefanović: "Lepo je biti trener odbojkaša Niša"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
ok-nis-tim.jpg
Timskom igrom do rezultata; foto: Vanja Keser

Nakon pet superligaških utakmica koje su završene rezultatom 3:2, od kojih je niški tim pobedio četiti puta, Odbojkaški klub Niš dočekuje u utorak 24. novembra od 19 sati ekipu Inđije u osmini finala Kupa Srbije.

Pet utakmica, 25 setova, 4 trijumfa, jedan poraz i jedan tim koji je prošle sezone igrao Prvu ligu, a ove se nalazi u vrhu elite u kojoj nije bio 38 godina. Poslednji u nizu pao je Partizan, vicešampion države, a pun pozitivnih utisaka je trener Saša Stefanović.

Lepo je biti trener ovih odbojkaša. Mnogo mojih momaka je prethodnih godina kada je odbojka bila u zapećku sanjala da igra pred 1.000 ljudi. Bila je fantastična atmosfera i na kraju slavili kao u bajci sa 20:18 u taj-brejku. Siguran sam da su niški gledaoci zadovoljni napustili halu i nadam se da će ponovo doći jer je ovo bila najbolja pozivnica i za Inđiju - priča Stefanović.

ok nis Saša Stefanović, trener Odbojkaškog kluba Niš, veruje u svoj tim; foto: Vanja Keser

Nišlije su nakon 5. kola na drugoj poziciji sa 4 pobede i jednim porazom, koliko ima i prva Vojvodina koja ima 12 bodova. Partizan je u Čairu pretrepo treći poraz u sezoni.

Partizan se predstavio u lepom svetlu, sastavljen od reprezentativaca mlađih selekcija, predvođena seniorskim reprezentativcem Kostićem. Igralo se na jednu loptu, imali su tri meč-lopte, ali je sreća bila na našoj strani. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da ćemo sačuvati tim do kraja sezone - dodaje Stefanović.

Naredni ispit niški igrači imaju već u utorak 24. novembra od 19 sati kada u sali Osnovne škole "Miroslav Antić" dočekuju Inđiji u osmini finala Kupa Srbije.

Očekujem neizvesnu utakmicu. Bolje je što igramo sa njima, nego kao prethodne dve godine, kada nam je Vojvodina bila protivnik. Postoji realna šansa da se plasiramo u četvrtfinale Kupa, ali ta pobeda ne dolazi sama po sebi nego je moramo zaslužiti na terenu - kaže Stefanović.

Niš i Inđija su se susreli ove sezone i to u prvom kolu Superlige kada je niški tim u gostima slavio sa 3:2. U Superligi ekipa Inđije je osvojila samo jedan bod do sada i to protiv Nišlija.

Pozvao bih publiku da dođe i podrži svoje nove sportske idole, a oni će to vratiti pobedom i plasmanom u četvrtfinale Kupa - veruje trener niškog tima.

Ulaz na utakmicu je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ГоранЧе

    19:29 // 23. 11. 2015.

    Момци су приказали спартански однос према клубу и игри што одавно није виђено на нишким теренима, у било ком спорту...и зато само сигуран да ће "мала хала Чаир" бити испуњена до последњег места и да ће "индијцима" бити паклено. Они који још нису били на некој утакмици ОК Ниша нека дођу да виде шта су до сада пропустили

    • jesu

      21:48 // 23. 11. 2015.

      Bili smo prosle nedelje po prvi put (navijali za Partizan) i smo izgubili na zalost :( Ali nema veze, od sada cu dolaziti da bodrim OK Nis sa drugarom. Besplatan je ulaz, igra odbojkasa je odlicna, ipak je klub iz naseg grada, tako da nema razloga da ne dolazimo u buduce

  • shaft

    18:39 // 23. 11. 2015.

    Samo napred,poradite malo na omasovljenju navijaca,dece iz osnovnih i srednjih skola!Sugestija-deci koju selektirate u osnovnim skolama,pricajte o uspesima jugoslovenske i srpske odbojke,neka pretrazuju internet i vide kako se borilo za Drzavni dres,oni se tad nisu ni rodili!I manite se odmah da im trazite clanarinu,ima dece koja su super talentovana,ali roditelji jedva sastavljaju kraj s krajem!

  • milemen

    16:12 // 23. 11. 2015.

    Ovi igraci zasluzuju nasu podrsku. Prosto, do sada prikazanim igrama su pokazali zelju i pravilan pristup na svakoj utakmici, sto je rezultiralo fenomenalnom startu sezone. Dodjimo u sto vecem broju!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: