Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:53, 23. 11. 2015.

Stefanović: "Lepo je biti trener odbojkaša Niša"

ok-nis-tim.jpg Timskom igrom do rezultata; foto: Vanja Keser

Nakon pet superligaških utakmica koje su završene rezultatom 3:2, od kojih je niški tim pobedio četiti puta, Odbojkaški klub Niš dočekuje u utorak 24. novembra od 19 sati ekipu Inđije u osmini finala Kupa Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • milemen

    16:12 // 23. 11. 2015.

    Ovi igraci zasluzuju nasu podrsku. Prosto, do sada prikazanim igrama su pokazali zelju i pravilan pristup na svakoj utakmici, sto je rezultiralo fenomenalnom startu sezone. Dodjimo u sto vecem broju!

  • shaft

    18:39 // 23. 11. 2015.

    Samo napred,poradite malo na omasovljenju navijaca,dece iz osnovnih i srednjih skola!Sugestija-deci koju selektirate u osnovnim skolama,pricajte o uspesima jugoslovenske i srpske odbojke,neka pretrazuju internet i vide kako se borilo za Drzavni dres,oni se tad nisu ni rodili!I manite se odmah da im trazite clanarinu,ima dece koja su super talentovana,ali roditelji jedva sastavljaju kraj s krajem!

  • ГоранЧе

    19:29 // 23. 11. 2015.

    Момци су приказали спартански однос према клубу и игри што одавно није виђено на нишким теренима, у било ком спорту...и зато само сигуран да ће "мала хала Чаир" бити испуњена до последњег места и да ће "индијцима" бити паклено. Они који још нису били на некој утакмици ОК Ниша нека дођу да виде шта су до сада пропустили

    • jesu

      21:48 // 23. 11. 2015.

      Bili smo prosle nedelje po prvi put (navijali za Partizan) i smo izgubili na zalost :( Ali nema veze, od sada cu dolaziti da bodrim OK Nis sa drugarom. Besplatan je ulaz, igra odbojkasa je odlicna, ipak je klub iz naseg grada, tako da nema razloga da ne dolazimo u buduce

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: