Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:53, 28. 7. 2014.

| Sport

Stepanović: "Tražimo plejmejkera"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
dragoslav-stepanovic.jpg
Dragoslav Stepanović već zna ko će igrati u odbrani na početku Superlige; foto: Marjan Nikolovski

Do početka sezone fudbalerima Radničkog iz Niša ostalo 12 dana tokom kojih će trener kluba Dragoslav Stepanović tražiti i uigravati tim koji će startovati u Superligi.

Do sada, Radnički je odigrao 6 kontrolnih utakmica i zabeležio jedan trijumf (Metalac, 1:0), četiri puta remizirao (Mladost Lučani 3:3, Zeta 0:0, Radnički Kragujevac 0:0, Moravac Mrštane 1:1) i bio poražen od Metalca (1:0).

- Nisam zadovoljan ofanzivom jer je Punoševac došao malo kasno. Ekipa je naučila da igra sa plejmejkerom, pa još traži igru kada igramo malo drugačije. Moramo da tokom poslednje dve nedelje priprema odradimo što je moguće više treninga i baš na tom segmentu. Imamo prvih pet utakmica gde će defanziva biti stavljena na probu - priča Dragoslav Stepanović za Južne vesti.

Do sada su sa Radničkim potpisali ugovore Vlade Lazarevski, Zoran Ljubinković, Vladimir Đorđević i Bratislav Punoševac.

- Tražimo plejmejkera koji treba da se uklopi u finansijski okvir i koji bi trebalo da bude, s obzirom da je ovde igrao Saša Stojanović, sličan njemu jer je on ovde bio “sila i osovina”. Da li će to biti moguće, sumnjam, jer su mnogi igrači našli klubove ili čekaju poziv iz inostranstva. Sa njima smo u pregovorima, ali ne bih o imenima - dodaje Stepanović.

Na startu Superlige ekipu Radničkog čeka duel sa Crvenom zvezdom na Marakani, pa susret sa Partizanom na Čairu.

- Moram da odlučim ove i sledeće nedelje kojom taktikom ćemo početi prve utakmice. Znam da se prvi tim ne nađe u pripremnom periodu, već se nalazi u prvim utakmicama prvenstva - kaže trener Radničkog.

Generalnu probu Radnički će imati 2. avgusta u Novom Pazaru protiv istoimenog superligaša.

- Tu utakmicu će sigurno početi 80 odsto ekipe koja će igrati prvu utakmicu sa Zvezdom. Što se poslednje linije tiče, tu sam skoro načisto. Ljubinković i Đorđević se dobro razumeju i dobro rade posao. Lazarevski i Pavlović su dobri bekovi. Ta četvorka će verovatno da počne, a od igrača u sredini i u napadu, razmislićemo još. Treba da odlučimo i kojim ćemo sistemom igrati - kaže Stepanović.

Do početka sezone fudbaleri Radničkog će trenirati na stadionu Čair.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • hedonist

    09:45 // 29. 7. 2014.

    ce ga nadjete u orljane,ima gi godza!

  • igor

    20:46 // 28. 7. 2014.

    Za sada katastroficno odradjen prelazni rok. Osim par solidnih defanzivaca(Ljubinkovic i Djordjevic) u vezi i napadu apsolutno nista.Proslu sezonu smo igrali bez centarfora a ovu cemo i bez pleja.

  • milos

    18:34 // 28. 7. 2014.

    Нормално да је паника када нико сем цакиа није ни знао да игра фудбал.Сад кад неко треба да узме лопту испред ћулума,коларевића не сме ни да приђе јер не зна.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: