Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:21, 21. 10. 2016.

| Sport

“Studentkinje” na neugodnom gostovanju Vršcu

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Student-2016-17-Stefan-Komadinic.jpg
Da li će nastaviti sa odličnim procentima šuta?; foto: Stefan Komadinić

Posle dva startna trijumfa i tesnog poraza od šampiona Radivoja Koraća košarkašice niškog Studenta u 4. kolu Prve ženske lige Srbije odmeriće snage u subotu 22. oktobra u 18 sati u Vršcu sa istoimenom ekipom, prošlogodišnjim učesnikom plej-ofa.

Mlada niška ekipa predvođena talentovanim trenerom Dimitrijem Stojiljkovićem na startu sezone beleži dobre rezultate i što je najbitnije igra jako dobro. Šuterska konstantnost pokazala se kao glavna odlika ekipe u prva 3 kola, a jedan šut je delio Nišlijke da meč 4. kola dočekaju sa stoprocentnim učinkom.

Pred niškim košarkašicama je susret sa ekipom koja je u prva 3 kola ostvarila 1 trijumf i 2 poraza, ali strateg Nišlijki upozorava da taj skor nije realan prikaz snage vršačkog tima.

Detaljnom analizom duela sa Radivojem Koraćem utvrdili smo koje smo propuste u igrli imali, usvojili ih i gostujemo ekipi koja je dugo na okupu, ima kontinuitet u radu, tako da je reč o vrlo ozbiljnom timu, koji je na početku sezone imao težak raspored. Mi na megdan Vršcu putujemo kompletni, u dobrom raspoloženju i daćemo sve od sebe da iz tog duela izađemo kao pobednici - rekao je on.


Bivša reprezentativka pojačala Student

Na utakmici u Vršcu “studentkinje” će biti jače za iskunog 32-godišnjeg krilnog centra Bojanu Vulić, igračicu pozamašnog košarkaškog pedigrea, koja je u svojoj karijeri nosila i dres reprezentacije Srbije.

Ona je sa Studentom potpisala takozvani “otvoreni ugovor”, što znači da u slučaju unosne ponude može odmah da napusti klub bez obeštećenja.

Vulićeva je do sada promenila čak 25 klubova, a pre Studenta nosila je dres turske Džankaje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: