Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:07, 5. 12. 2016.

| Sport

Surdulički Radnik trijumfovao posle mesec i po dana

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Ulazi li Radnik u seriju dobrih rezultata?; foto: Vanja Keser

Nakon četiri uzastopna poraza i dva remija fudbaleri surduličkog Radnika savladali su Rad u Surdulici u 19. kolu Superlige golom Stefana Nikolića iz penala i tako prekinuli “pobednički post” koji traje od 22. oktobra.

Od dolaska novog šefa stručnog štaba Milorada Kosanovića Surduličani ne znaju za poraz, a prvi put od starta prvenstva nisu poraženi u 3 uzastopna meča. Posle remija sa Čukaričkim i Spartakom, savladana je ekipa Rada, pa je novi šef struke upisao prva 3 boda.

Gol odluke postignut je u 35. minutu, kada je posle duela u šesnaestercu gostiju napadača Radnika Stefana Nikolića i štopera “građevinara” Nikole Šipčića sudija Majo Vujović pokazao na belu tačku.

Igrač nad kojim je načinjen faul je preuzeo odgovornost i pogodio mrežu gostiju.

Samo dva minuta kasnije, vezista Radnika Miloš Adamović je dobio direktan crveni karton, ali gosti nisu uspeli da iskoriste brojčanu nadmoć, čak su u periodu nakon crvenog Surduličani imali dve odlične šanse da dupliraju prednost, ali su Nikolić i Stanković bili neprecizni.

Gostujući tim su najbolju priliku imali preko Aleksandra Lutovca, ali je u odlučujućem momentu loše reagovao, pa je odbrana domaćina otklonila opasnost. U finišu meča i Rad je na terenu ostao sa desetoricom fudbaleru, pošto je Nikola Drinčić dobio direktan crveni karton.

Ovim trijumfom Radnik je sada na deobi 11. mesta sa Metalcem i Čukaričkim, a sve ekipe su sakupile po 20. bodova, dok je Rad deveti sa samo bodom više.

U narednom kolu surdulički tim gostuje čačanskom Borcu.

RADNIK - RAD 1:0 (1:0)

Stadion: FK Radnik, Surdulica

Glavni sudija: Majo Vujović (Novi Sad)

Žuti kartoni: Đorić, Pejčić, Milinković, Merdović (Radnik), Petković, Šipčić, Ćulum (Rad)

Crveni kartoni: Adamović (Radnik), Drinčić (Rad)

Radnik: Ognjen Čančarević, Siniša Mladenović, Miloš Milovanović, Miloš Stanković (od 76. Milan Milinković), Miloš Adamović, Stefan Nikolić, Vladan Pavlović, Bratislav Pejčić, Ivan Đorić, Luka Merdović (od 90. Igor Zlatanović), Slobodan Vuković

Rad: Nenad Filipović, Zoran Ljubinković, Milan Ćulum, Đorđe Denić, Nikola Drinčić, Nikola Šipčić, Nikola Maraš, Petar Jovanović, Duško Petković (od 57. Marko Jović), Borko Veselinović (od 73. Miloš Krstić), Aleksandar Lutovac (od 66. Bogdan Mladenović)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: