Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:14, 3. 8. 2016.

| Sport

Takmičare na Čairu očekuju nikad teže “Igre na vodi”

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Igre-na-vodi---FB-strana-Inicijativa-mladih.jpg
Organizatori najavljuju fizički najteže Igre do sada; foto: FB strana "Inicijativa mladih"

Zavidan nivo fizičke spreme, plivanja, ronjenja, veslanja i još mnogo toga moraće da pokaže ekipa koja želi da ponese zvanje najbolje na 4. “Igrama na vodi” koje će biti organizovane u ponedeljak 6. avgusta na bazenu Čair od 19:15 do 21 sat.

Organizatori najavljuju bogat takmičarski, muzički i zabavni program i sa ponosom naglašavaju da ovaj događaj postaje deo tradicije Niša.

Igre na vodi postaju tradicionalna manifestacija za sve građane Niša - kako za one mlade, tako i za naše starije sugrađane - kaže Nikola Božanović iz NVO “KOM 018”.

Ovaj događaj je podržala Kancelarija za mlade, a njen predsednik Stevan Živković ističe da je on od izuzetnog značaja za mlade Nišlije.

Kancelarija za mlade, kao i Grad Niš, gradonačelnik i većnik za omladinu i sport podržali su ovaj događaj zbog aktivizma mladih, koji ovim putem mogu da uče o fer-pleju. Imao sam tu čast da na prvim igrama učestvujem kao takmičar, izgubio u finalu i zaista su utisci fenomenalni - prisetio se bivši kik-bokser i šampion Evrope.

Jurica Stanković, glavni sudija na takmičenju, istakao je da će ovogodišnje nadmetanje biti izuzetno uzbudljivo i sadržajno, ali nije hteo da otkriva sve detalje kako takmičari ne bi mogli da dođu pripremljeni.

Potrudiću se da ove godine takmičenje bude interesantnije i teže od ranijih, ne u toj meri da ugrožavamo bezbednost učesnika, već će ekipe morati da pokažu specifične motoričke sposobnosti - naglasio je on.

Stanković je dodao da “program neće trajati dugo da se auditorijum ne bi zamarao," a to će, kako kaže, biti nadoknađeno sa 4 ili 5 "jakih discplina na visokom nivou izdržljivosti”.

Ulaz je slobodan, samo uz ulaznicu koju zainteresovani mogu podići u prostorijama Kancelarije za mlade u Dušanovoj br. 15, kao i na šanku bazena Čair.

Rok za prijavu ekipe je sreda 3. avgust do 18 sati, a svaki tim je mešovit, odnosno broji 6 članova - po 3 muška i ženska sa starosnom granicom od 15 do 30 godina. Svi zainteresovani prijavu mogu poslati na mail [email protected].

Ovogodišnje "Igre na vodi" će najboljim takmičarima i takmičarkama obezbediti vredne nagrade, a mlade u publici očekuju brojna iznenađenja i bogat umetnički program. Na "Igrama na vodi" će osim di-džeja nastupiti i neki od niških repera kao što su Furio Đunta, Demonio i Mali Mire.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Danka

    15:54 // 3. 8. 2016.

    Lepa manifestacija

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: