Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:18, 4. 5. 2016.

Težak poraz u Čačku udaljio Radnički od Evrope

Borac-Radni;ki.JPG Posle Novog Sada, i u Čačku odbrana Radničkog kapitulirala 4 puta; foto: boracfk.com

U jednoj od najbitnijih utakmica u sezoni niški Radnički doživeo je ubedljiv poraz na gostovanju čačanskom Borcu - 4:1 (1:0). Trostruki strelac za domaće bio je Đuro Zec, jedan gol postigao je Lazar Jovanović, a počasni pogodak za Nišlije delo je Darka Bulatovića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kaca

    05:52 // 4. 5. 2016.

    Više truda

  • Durlan City

    07:59 // 4. 5. 2016.

    FSS je za ovu godinu dao licencu za UEFA pre mesec dana Zvezdi, Partizanu, Vojvodini i Čuki. Play Off je čisto zamajavanje. Radnički u ligi Beogradskih neće skoro igrati Evropu.

  • Kokan

    08:20 // 4. 5. 2016.

    Bez obzira,Što FSS forsira ta četiri pomenuta kluba,sami smo krivi,jer da smo pobedili Borac,bili bi ispred i dzaba bi bila pobeda Vojvodine protiv Čukarickog.Ali samo napred,možda i mi pobedimo Čukarički,ako se ostavi srce na teren.

  • realan

    10:16 // 4. 5. 2016.

    Ekipa psihicki totalno nespremna. Pitanje je da li neko na tom planu uopste sa njima radi. Nijednu vaznu,kljucnu,odlucujucu utakmicu ne mogu da dobiju i da odigraju kako treba. Kao da se uplase pobede i odigraju bez zara,bledo,neborbeno kao da ta utakmica nista ne znaci.To se vec nekoliko puta ponavlja. Umesto da poginu na terenu jer ih ta utakmica vodi u Evropu oni je odigraju katastrofalno.

  • Mj

    10:50 // 4. 5. 2016.

    Cukaricki ima da nas razbije zbog poraza od vojvodine. Czv ima da pusti vojvodinu i to bi bilo to sto se tice ove sezone fudbala !!! Zivi bili pa videli :v

  • Saki

    12:41 // 4. 5. 2016.

    Uzasan pristup utakmici bez imalo motivacije!

  • goran

    21:40 // 4. 5. 2016.

    "Realni" je zaista realn. Cim igramo pod imperativom pobede nikada nismo pobedili.Ekipa psihicki nespremna i ne ume sa tim da se nosi. Kada "moraju" da pobede odigraju naljosije moguce. Kao da se "uplase" eventualne svoje pobede igraju u grcu nepovezano i obrnuto. Na manje vaznim utakmicama odigraju odlicno.Tim psihicki totalno nepripremljen.

  • meraklija sa zapada

    23:16 // 4. 5. 2016.

    Kada treba da odigramo najbolje i poginemo na terenu mi odigramo najgore moguce.Umesto da pisu novu istoriju Radnickog i da generacijski budu upisani zlatnim slovima izlaskom na Evropsku scenu posle 34 godina mi se jedva krecemo po terenu bez zelje za pobedom. Neka smo i izgubili ali da smo bar malo pokazali da nam je stalo da pobedimo.Ne mogu da ih razumem!?!?!?

    • nenad

      15:57 // 5. 5. 2016.

      Realno i nemamo ekipu za 3-4 mesto.Jedan da odsustvuje to je vec problem,prelazni rok bez novih igraca,ove standardne sustize umor.itd.jedino sto mi smeta je sto se naprimasmo golova u zadnjih 5-6 utkmica,toliko ne primismo za celu sezonu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: