Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:14, 26. 4. 2016.

| Sport

Tončev novi predsednik Fudbalskog saveza istočne Srbije

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
490x370-toncev.jpg
Na čelu regionalnog saveza naredne 4 godine; foto: surdulicasps.rs

Nakon što su preostali kandidati povukli kandidature, ubedljivom većinom glasova aktuelni predsednik Skupštine Opštine Surdulica Novica Tončev je u trci za funkciju predsednika regionalnog fudbalskog saveza pobedio Dragišu Binića.

Glasovima 46 od 56 delegata Tončev je dobio mandat do 2020. godine.

Prethodno su, neposredno pred glasanje, doskorašnji predsednik Goran Milanović i Hadži Ivan Đorđević povukli svoje kandidature.

U predstavljanju svojih planova Tončev je istakao "da u celom regionu mora vladati sloga" i da će se boriti da klubovi sa ovih prostora "imaju isti tretman kao Crvena zvezda i Partizan".

Neću biti komandant, već timski radnik. Ovde sam da dam novac, a ne da ga uzmem. Iza mene stoje dela, a to je uspešno poslovanje firme “Tončev gradnja” od 1988. i politički uspesi, što poslednji izbori najbolje pokazuju. Jasno je koliko je Radnik napredovao u poslednje vreme i želim da takav bude ceo region - podvukao je on.

Kao prvi zadatak sebi je postavio obilazak svih okružnih saveza, gde će od predstavnika tražiti da izađu sa idejama o napretku fudbala na ovim prostorima.

Tončev je dodao da mu u poslednje vreme mnogi postavljaju pitanje zašto ulazi u sport kad sve ima, a on se uporedio sa Novakom Đokovićem, koji i pored svih mogućih trofeja i dalje oseća glad za uspesima.

Nakon toga zasedao je Izvršni odbor, koji je za generalnog sekretara postavio Hadži Ivana Đorđevića, a za delegate prema Fudbalskom savezu Srbije izabrani su: Darko Bulatović, Bogdan Gugić, Branislav Kačar, Novica Tončev, Dragan Stoiljković, Željko Sokić, Stanislav Tončev, Dragiša Binić, Hadži Ivan Đorđević i Dragan Miljković.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • h

    15:49 // 28. 4. 2016.

    A ko je predsednik FSS juznog dela istocne Srbije ili severnog dela istocne Srbije ili istočnog dela istocne Srbije...?!?!?
    Alo ko vise izmislja te funkcije

  • Nis

    08:59 // 28. 4. 2016.

    Bravo za Tonceva , sve pohvale.

  • Dejan Veselinov

    18:30 // 27. 4. 2016.

    Ovde koliko znam nema ni jednog iz SNS. Svi su iz SPSa. Da unište do kraja i ovo što je ostalo od sporta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: