Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:21, 19. 8. 2016.

| Sport

U Radničkom jedva čekaju utakmicu sa Metalcem

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Caki-Radnički---Vanja-Keser.jpg
Defanzivno mora dosta bolje; foto: Vanja Keser

Fudbaleri niškog Radničkog gostovaće u 6. kolu Superlige u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca, a posle poraza od Crvene zvezde svi u taboru Nišlija željno iščekuju nedelju 21. avgust i 17 sati.

Šef stručnog štaba niškog tima Milan Rastavac kazao je da je logično da posle izgubljene utakmice jedva čekate da dođe sledeća.

Očekujemo sa nestrpljnjem iz nekoliko razloga. Jedan je zato što smo izgubili od Zvezde, drugi da bismo pokazali da imamo kvalitet za vrh tabele, a treći jer su utakmice sa Metalcem uvek zanimljive i interesantne - rekao je on.

Strateg Nišlija respektuje narednog protivnika.

Mislim da će meč doneti ozbiljnost, čvrstinu i agresivnost od strane Metalca, a nama izazove da odgovorimo na takav stil i pokažemo da smo sposobni da kontrolišemo tok utakmice ili makar neke njene delove. Priznajem da nisam zadovoljan kako funkcioniše odbrambena linija, ali mislim da ćemo kako sezona bude odmicala biti sve bolji, a bilo bi dobro kada bismo napredak pokazali već u Milanovcu - istakao je on.

Rastavac je dodao da će utakmicu propustiti Radoš Bulatović zbog crvenog kartona protiv Zvezde, a da je pod znakom pitanja Pavle Popara. On je potvrdio da će na Bulatovićevo mesto Miloš Živković, kapiten Jovanović će se vratiti u vezni red, a da će na poziciji levog beka najverovatnije debitovati Miloš Radivojević.

Defanzivac Živković smatra da će Radnički i Metalac odigrati jako dobru i zanimljivu utakmicu.

Metalac je jako dobar domaćin, sa kontinuiranim radom sa trenerom Vanićem, što pokazuje njihova pozicija na tabeli. Igraćemo na jako dobrom terenu, šteta što nije večernji termin, ali ne možemo da biramo - rekao je popularni Žile.

Metalac se posle 6 odigranih kola nalazi na 3. poziciji superligaške tabele sa 10 bodova, dok je Radnički na 8. mestu sa 7.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shafg

    07:29 // 20. 8. 2016.

    @zvezdas okoreli-sta bi u Italiji?E,tamo ne fermaju AV,nema nista silom,zabole ih za vas projekat "evropa". U rupe,misevi!

  • Arena Sport

    21:58 // 19. 8. 2016.

    Prenos na Arena Sport 1, nedelja u 17h

    • Doljevac

      23:16 // 19. 8. 2016.

      Vazna vest,,,,bezveze!.Koga da gledamo raulce iz samarinovce,,bezveze!.koga da gledamo poparu,apostolovica,kartala -bezveze.

    • Pukovac

      15:02 // 20. 8. 2016.

      @doljevac ti ce si gledas pukovac, to ti blize, za grad i nisi to je bezveze

  • Понос југа

    21:01 // 19. 8. 2016.

    Откуд звездаши на вестима о Радничком?! :-D Шта вас има да брига да ли ће судија да буде крив и какво је стање у Радничком? А могли бисте мало и да се описмените. Не брините ви за Раднички, имате пречих брига тренутно. Andiamooooo! Forzaaaa!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: