Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:29, 30. 10. 2010.

| Sport

Ugašena Dubočica, formiran RK Hisar

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
foto: gestalta.net

LESKOVAC – Zbog velikih dugovanja ugašen je GRK Dubočica, a formiran je novi rukometni klub Hisar koji će se takmičiti u najnižem rangu.

RK Hisar je postojao pre desetak godina, ali je „zamrznut“. Sada je bila prilika da se ponovi formira klub. Za predsednika kluba je izabrana Nataša Đorđević, zamenik direktora Televizije Leskovac.

- RK Hisar nema nikakve veze sa GRK Dubočicom. Dakle, neće izmirivati dugovanja tog kluba ili da ispunjava neke druge obaveze koje je imala Dubočica – rekla je Nataša Đorđević, predsednik RK Hisar.

Za Hisar će igrati uglavnom omladinci i kadeti, a na klupi će sedeti Ljubiša Dunđerović, koji je sve vreme vodio treninge sa mlađim igračima.

Dubočica je ugašena zbog velikih dugovanja, a pre 8 meseci su igrači odbli da igraju zbog neizmirenih obaveza prema njima.

- Omladinci i kadeti su tada igrali, ali oni su bili jako mladi da bi izdržali fizički i psihički napor koji zahteva Srpska liga. Dubočica nije imala para ni da plati licencu, ni službena lica i da organizuje meč – dodala je Nataša Đorđević.

Gradsko rukovodstvo Leskovca i Rukometni savez Srbije su podržali novi rukometni klub.

RK Hisar će se ove sezone takmičiti u Drugoj srpskoj ligi – Južna pruga. Mečeve će igrati u hali „Dubočica“, a prvi meč će igrati 6. novembra kada u Leskovac stiže Topličanin 2.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: