Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:50, 25. 8. 2016.

Upotrebna dozvola "koči" priključenje struje na niškom stadionu

stadion-JV Problem novoizgrađeni delovi stadiona; foto: JV arhiva

Od kada je rekonstruisana, istočna tribina stadiona Čair nema upotrebnu dozvolu. Zbog nepostojanja ovog papira nemoguće je priključiti struju sve i da dug bude plaćen. U Gradu kažu da su se obratili nadležnom ministarstvu kako bi rešili ovaj problem.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragana

    17:48 // 25. 8. 2016.

    Jao, evo ga veliki strucnjak Bandjur, "strucnjak" i za toplanu,a sada i za distribuciju! Najbolje da se posavetuje sa Vasiljkovicem, onda ce stadion odmah da dobije struju, i to nelegalno.Koja banda vodi nas grad! Dno dna!

    • ako može

      20:20 // 25. 8. 2016.

      stadion da, u skldu sa zakonom, dobije za jedan delić upotrebnu dozvolu, onda mogu i svi ostalio da traže upotrebnu za toalet u stanu, a kuhinja da sačeka završetak radova :D

  • Max Vespertine

    18:29 // 25. 8. 2016.

    Neupotrebljeni mozak koci gradjane Srbije do postizanja normalnog zivota.

  • Raša

    18:38 // 25. 8. 2016.

    Pravi poznavaoci zakona, upotrebna dozvola se dobija kad se priključi struja na objektu, pošto i to ulazi u kontrolu ispravnosti objekta, a za trafostanicu pošto se predaje u vlasništvo distribucije odgovorna je sama distribucija i ovlaščeni izvođač radova po odobrenju same distribucije. Naravno ukoliko nema građevinske dozvole, nema ni upotrebne, što čisto sumnjam.

  • laik

    18:57 // 25. 8. 2016.

    Stadion nije "primljen"- kakva je bezbednost?

    • Tomce

      20:56 // 25. 8. 2016.

      Cika Obrad da podnese ostavku.On je KOMESAR za bezbednost.

    • Mreza

      21:14 // 25. 8. 2016.

      Ocekujemo odgovor od ,"cika Obrada".

  • Sasa

    20:36 // 25. 8. 2016.

    Vidite da neki ljudi namerno opstruiraju pozitivan rad kluba sto ranije nisu iskljucili struju nego bas kada klub ide uzlaznom linijom sramota!

  • bidza

    20:39 // 25. 8. 2016.

    Nek podnesu zahtev za legalizaciju,ili da izgrade trafo stanicu sa objektom za istu. Zatim da sve to poklone distribuciji pace im ona naplacivati struju.

  • Душко

    20:42 // 25. 8. 2016.

    Наша посла,ја незнам одакле се појави тај банђур у нашем граду.Кажу да има неки судски процес који је још актуелан.Воли да се меша у све.Незнам зашто се толико брине за град кад нема додирне тачке са градом,сем што је функционер.Политика је чудо!Толико има још паметних Нишлија али су то људи који имају чист образ и не желе га укаљати ради политике.Стадион је прича за себе,клуб бунар без дна и дуже време се све нешто дугује.Не капирам пословање клуба,све пристижу неке тужбе,па рачун у блокади,па одблокирани,па им град уплати а те паре оду људима којима је клуб дужан по уговорима.Мора неко одговарати ко је правио те уговоре.Нико још није одговарао и сви се ваде на неке пре њих.На крају закључак да ми навијачи нисмо безбедни на источној трибини која нема употребну дозволу.Помало безвезе али истинито.

    • Barjak

      20:51 // 25. 8. 2016.

      Ovo je ISTINA,a ja volim ISTOK(tribinu).Medjutim KOMESAR ZA BEZBEDNOST -FK RADNICKI treba da podnese ostavku.Zasto dozvoljava da mi navijaci uopste budemo tamo.Sta ako se nesto dogodi,sta ako neko bude povredjen u nekoj situaciji.Mi navijaci nismo bezbedni.

  • đžimi karter

    20:51 // 25. 8. 2016.

    Sadašnji direktor distribucije daje pravno tumačenje da nema ništa od priključenja.Naš gradonačelnik kaže da će struje biti za subotnji meč.Obojica su pravnici!Ovo Vam nije gradski odbor SNS,GDE STE SVI VI PREPAMETNI!Vi omalovažavate,vredjate i ponižavate građane Niša.Da li Vi mislite da smo mi zamlate i da nam se na takav način obraćate.VI NISTE SPOSOBNI DA URADITE NI JEDNU PAMETNU STVAR!

    • Filip Stojanovic

      00:52 // 26. 8. 2016.

      Razmisljam i dolazim do zakljucka da je neko stvarno kriv sto gledaoci uopste prate utakmice sa tribine koja nema dozvolu.Pa to je strasno.Celnici kluba su to znali ali ...Po meni ako je neko trebao da reaguje to je KOMESAR za bezbednost koji je trebao da trazi zabranu prodaje karata.Pa vi ste se igrali sa zivotima navijaca radi prokletih para.Da ste napravili halabuku ne bi doslo do ovoga.Struje ce biti,fudbal ce se igrati i to je najbitnije.Na odgovornost bivsi i sadasnji presednik kluba i komesar za bezbednost.

    • TOZA

      01:06 // 26. 8. 2016.

      Da vam pojasnim da je KOMESAR zaduzen za sudije,da ih saceka,izvede do terena,saceka posle utakmice,isprati do auta i ako ima neka kinta vise u klubu da ih pocasti vecerom.Da ima komunikaciju sa policijom ako nastanu neredi,da rasporedi redare,obidje stadion pre utakmice,bude na vezi sa vatrogascima,uzme po koji fisek semenke da gricka,doceka hitnu pomoc.Nas komesar cika Obrad voli to da radi i radi bez nadoknade,putuje sa ekipom,cuo sam da vise puta kupi voce i sokove od svojih para i nikad na trosku kluba cevapce nije pojeo.Uvek je na usluzi igracima,trenerima i ako treba nema da spava ako ima neki problem i on to resi bezbolno.Super je covek,e sada da brine i za dozvole gradjevinske malo je mnogo za njega,mada i to moze efikasno da resi ali kad mu zadaju zadatak glavni.Lafcina od coveka.

  • Aca

    23:44 // 25. 8. 2016.

    Eto na vlasti su 4 godine ne mogu da zavrse jednu stranu stadiona. Mozete da pricate za DS sve i svasta ali su barem renovirali halu i stadion koliko toliko. A sta ste vi iz SNS-a sa apsolutnom vlascu uradili? Zaposlili se u EPS i Parking servis i tu stali...

  • Reper

    01:44 // 26. 8. 2016.

    Ne ukljucuj direktore EPS-a dok ne plate i ne pribave sve papire, neka nameste vestacku travu na zatvoren most i neka svetle kandelabri da neka vajda od zatvorenog mosta i bude. Finansijsku policiju da ceslja poslovanje gde se okrecu milioni i gde idu pare od prodaje igraca. Da se kaze i koliko grad upumpava u klub i koja je korist od svega toga.

    • Tomislav

      08:57 // 26. 8. 2016.

      Tako je.Klub je trosio struju i mora da plate i kakvo prebacivanje na grad.Dosta je bilo vise foliranja.Imate valjda marketing sluzbu i zasto oni nisu privukli sponzore.Ima dosta uspesnih privrednika koji bi pomogli ali zele samo da znaju gde zavrsava njihov novac.Pogledajte kako je to Vojvodina resila.Ne moze bre vise sve iz gradske KASE.Pruzite se koliko mozete i ne pravite visoke ugovore igracima pa posle ne mozete da to ispostujete i igrac tuzi i dobije spor.Pokazite javnosti plate svih zaposlenih u klubu.Nemojte vise da nas zamajavate.Postujem rezultate ali se vremena promenila.Lako je sa tudjim parama moji rukovodioci Radnickog!Sta ono Radan cita ko fol mi nemamo nista sa Distribucijom-Imate Radane jer ste vi tu struju potrosili.Objavite kako ste zavrsili prelazni rok i sta ste dali na kupovinu igraca,sta ste prihodovali.Zivite u nekom vasem SVETU i kad zagusti trazi pare od grada.E,ne moze vise tako jer mora da radi i vas upravni odbor,da privuce sponzore,da imate i neke novce koji ste sami obezbedili.I ja bih voleo da sam u upravi kluba ali moram nesto i da dam klubu.Odredite cifru koju mora svaki clan upravnog odbora da obezbedi.HVALA!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: