Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:44, 16. 4. 2014.

| Sport

Vaterpolo: Krstić predsednik regionalnog Saveza

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
milan-krstic.jpg
Milan Krstić i trener prvog tima Marko Blagojević

Predsednik Vaterpolo kluba Nais Milan Krstić na sednici Skupštine Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije izabran je za predsednika Upravnog odbora regionalnog Saveza.

Predsednik Vaterpolo kluba Nais i novi predsednik Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije Milan Krstić istakao je nakon izbora da je jako počastvovan novom funcijom.

- Izuzetna mi je čast što sam za predsednika Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije predložen od strane Radničkog iz Kragujevca, osvajača Kupa Evrope za 2013. godinu i sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio kandidaturu. To je pokazatelj da se u Nišu, tačnije u Vaterpolo klubu Nais u prethodnih godinu dana, od kada sam na čelu ovog kluba, dobro i kvalitetno radilo. Kako sa prvim timom tako i sa mlađim kategorijama, i da je takva situacija prepoznata od strane članova Vaterpolo saveza CJZ Srbije koji su mi ukazali poverenje da u narednom periodu rukovodim radom saveza - rekao je Krstić.

On je dodao da program rada, koji predlaže, podrazumeva povećanje aktivnosti na razvoju vaterpola u ovom delu Srbije iz koga bi pristeklo i postizanje vrhunskih rezultata koji bi bili prepoznati od strane Vaterpolo saveza Srbije i Ministarstva za sport i omladinu Republike Srbije.

- Naravno da sam samim izborom za predsednika preuzeo veliku obavezu i odgovornost da ovaj savez koji je teritorijalno najveći u Srbiji funkcioniše na principima predviđenim novim statutom Saveza - kazao je Krstić.

Ovom regionu potrebni su i novi klubovi.

- Savez će staviti akcenat na formiranje klubova i otpočinjanje trenažnih procesa u gradovima koji poseduju bazene i koji ispunjavaju uslove za bavljenja vaterpolom, a to do sada nisu uradili, kao sto su u Užice i Pirot. Sve to uz stručnu pomoc vaterpolo ternera koji će biti odredjeni od strane Saveza - ističe Milan Krstić.

Za predsedinka Skupštine, takođe na predlog Vaterpolo kluba Radnički, koji je izneo Jugoslav Vasović, izabran je Petar Milikić iz Kragujevca.

Novi Upravni odbor Saveza centralne, južne i zapadne Srbije čine:
1. Miodrag Verović – Osnivač i član skupštine Vaterpolo kluba Radnički – privrednik
2. Nenad Živanović – Prdsednik Vatrpolo kluba Šabac
3. Jugoslav Vasović – Sportski direktor Vaterpolo kluba Radnički
4. Miloš Milošević – diplomirani inžinjer elektronike zaposlen u Elektrodistribuciji Niš
5. Uroš Radulović – većnik za omladinu i sport u GO Medijana
6. Zoran Popović – Koordinator mlađih selekcija Vaterpolo kluba Nais

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • petra

    20:57 // 16. 4. 2014.

    Koje iskustvo u vaterpolo sportu ima ovaj Krstić Milan? Jel igrao vaterpolo i trenirao, jer imao uspeha tokom igračke karijere, jer se bavio treniranjem, jer je bio u tom sportu nešto, sem kada je uša

  • Jole

    15:13 // 16. 4. 2014.

    Ko uopšte gura ovog Krstića i Radulovića? Ne mogu da verujem da SNS nema bolje ljude u gradu. Neverovatno!

  • Sneki

    13:00 // 16. 4. 2014.

    Uroš Radulović!? U biografiji mu piše da je treće od ukupno troje dece u porodici Radulović.Ima brata Uglješu i sestru Mionu...studije u toku, radno iskustvo NIŠTA! To su kadrovi SNS!Samo bahato!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: