Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:28, 25. 4. 2015.

| Sport

Železničar brojao do 41

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
milan-pavlov.jpg
Milan Pavlov je bio najefikasniji u Železničaru sa 8 golova, foto: Vanja Keser

U 5. kolu plej-auta rukometaši iz Niša savladali su poslednjeplasiranu Kolubaru rezultatom 41:28 (23:12) u sali Osnove škole "Miroslav Antić" u Durlanu. Najefikasniji u timu Železničara bio Milan Pavlov sa 8 golova.

Niški igrači naneli su novi poraz Kolubari koja i dalje ne zna za bodove ove sezone.

Trener Nišlija Siniša Prokić pružio je šansu svim igračima, a uz najraspoloženijeg Pavlova, odličnu partiju pružio je golman Dejan Zlatanović sa 15 odbrana.

Utakmica je počela sa greškama niških igrača i u 7. minutu Lazarevčani su voili sa 5:3. Da su bolji rukometaši Železničara su odmah pokazali pošto su serijom 10:0 poveli sa 13:5 i do kraja uvećavali vođstvo.

Železničar je bio bez Bojana Stefanovića koji je suspendovan zbog crvenog kartona u prošlom meču, a poebno raspoložen u prvom delu je bio Pavlov sa 6 golova, uglavnom iz kontri.

Prokić je iskoristio priliku da odmori nosioce igre, pa su to iskoristili Stefan Stefanović koji je upisao 7 golova, Nikola Damnjanović (6) koji je priliku dobio u drugj polovini drugog dela igre i Aleksandar Pavlović koji je zabeležio 5 pogodaka.

Železničar je u 50. minutu imao najviših plus 17 (37:20), a na kraju je slavio sa 41:28.

Nakon nekompletnog 5. kola plej-auta "Želja" je na 3. poziciji sa 18 bodova, a u nedelju se sastaju Požarevac i Crvena zvezda. Beograđani su vodeći na tabeli sa 19 bodova, a Požarevac ima 16.

U narednom kolu Železničar ide u Kuršumliju gde će igrati protiv Planinke.

ŽELEZNIČAR - KOLUBARA 41:28 (23:12)

Sala OŠ "Miroslav Antić" Niš

Sudije: Uroš Korpivica i Dragan Milošević

Sedmerci: Železničar 2/2, Kolubara 1/2

Isključenja: Železničar 2 minuta, Kolubara 4 minuta

ŽELEZNIČAR: Jelovac 3 odbrane (1), Stojanović 1 odbrana, Zlatanović 15 odbrana, Porobić 2, Pavlović 5 (1), Prokić 2, Basarić, Denić, Pernar 2 (1), S. Stefanović 7, Mađar 4, Damnjanović 6, Pavlov 8, Petković 1, Mitić 4.

KOLUBARA: Ristić 12 odbrana, Tešić 1 odbrana, Đukić, Mladenović, Radojičić 4, Grujić 1, Milošević 3, Krupniković, Lukić 3, Trivić 5, Lazić, Todorović 2, Radovanović 10 (1), Mitrović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljubisa

    15:46 // 26. 4. 2015.

    Bravo svaka cast momci,samo kada bi ovaj rezultat bio protiv planinke,zvezde,rudara.Mogao bi i da bude,da je trener od prosle godine,sa ovima nema nista,nema para a ni posebnih rezultat,uprava NAPOLJE

  • Zbunjuel

    15:26 // 26. 4. 2015.

    Da se ne zanosimo previše sa ovim mečom. Kolubara je praktično bez tima (početkom sezone je golman igrao na krilu npr.), pa i ne treba da čudi ovakva pobeda. Nije to nikakvo merilo. Snažno do kraja.

  • ivan 77

    11:10 // 26. 4. 2015.

    Slavko pljeskavica je u pitanju Bravo za igru (citaj 41 )
    Bravo za momke
    Bravo za polufinale kupa srbije
    Bravo za Nis
    Pozz

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: