Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 15. 4. 2014.

| Sport

Železničar očekuje treću sreću protiv Zvezde

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-boban-zivkovic-rk-zeleznicar.jpg
Boban Živković poziva publiku; foto: Vanja Keser

U sredu, 16. aprila od 18:30h u hali Čair rukometaši Železničara iz Niša dočekuju Crvenu zvezdu u drugom kolu plej-ofa Superlige.

Nakon poraza od Metaloplastike ekipa Železničara igra na svom terenu sa Crvenom zvezdom, a u niškom timu veruju u trijumf.

- Baš su nas zadužili! Znamo gde smo grešili u dve pomenute utakmice, odnosno gde je najviše škripalo, a to je bila realizacija zicera. Oba puta nas je „zakopao“ Mića Kosanović, „novopečeni“ reprezentativac Srbije, moraćemo sa mnogo više koncentracije da priđemo završnici naših akcija. I Zvezda dolazi pod pritiskom posle poraza u Kragujevcu, i jedni i drugi pokušaće da stignu do prvog trijumfa, onaj ko sada izgubi zaostaće već na samom startu plej-ofa. Sve ovo što pričam trebalo bi da bude pozivnica za ljubitelje rukometa, jer očekuje ih pravi užitak u hali Čair - reče Boban Živković, kapiten Železničara.

Crvena zvezda je ove sezone oba puta u Superligi pobedila "Želju".

- Nismo mi baš ekipa koju neko može da pobedi tri puta u sezoni, tako da sam optimista. Znamo gde su najopasniji, a iskreno se nadam da ćemo u našem Čairu imati vetar u leđa sa tribina - rekao je Darko Đukić, desno krilo Železničara.

Ulaznice za ovu utakmicu u prodaji su na biletarnici hale Čair i u Domu rukometa. Bilatarnica hale Čair u sredu od 10h do 19h i u Domu rukometa od 9h do 15h.

Cena karte za tribinu je 200 dinara, a za parter 300 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ej bre 9 gola minus

    15:06 // 16. 4. 2014.

    Neki ne mogu još da prebole otkaz pikiju pa da je dobar bio nebi izgubio od metaloplastike sa 9 golova , katastrofa od amaterizma i sada vam smeta ceo svet što je dobio otkaz

  • vodeni cvet

    12:46 // 16. 4. 2014.

    secas li se, a mozda se nisi ni rodio kada su piki i sminker redovno u onoj staroj jugi bili nosioci igre zelkje ,ej krila . proka svojim dosadasnjim ponasanjem zasluzuje kaznu da kad igra zelja sedi

  • vodenko trujes svoju dušu svakodnevno

    09:49 // 16. 4. 2014.

    Vodenjaku proka je dokazani internacionalac ( španija - atletiko madrid, nemačka bundes liga , italija , grčka) i jedan od najboljih reprezentativaca bivše jugoslavije. Sada sedi 1 i da ucis

    • znam ih sve

      12:08 // 16. 4. 2014.

      To je tacno ali to nema veze sa njegovim trenerskim znanjem a o ljudskim i da ne pricamo.Ma jednostavno su ljudi koji gledaju kako da maznu lovu i kraj.Cese im se i za Zelju i za sport.Nemoj se lazemo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: