Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:04, 4. 2. 2014.

| Sport

Železničar "pojačan" nastavlja sezonu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ognjen-kajganic-rk-zeleznicar.jpg
Ognjena Kajganića čekaju do petka; foto: Vanja Keser

Rukometaši Železničara iz Niša finiširaju pripreme za nastavak sezone u kom će pokušati da se izbore za mesto koje vodi u plej-of.

Trenutno prvoplasirana ekipa na tabeli Superlige sprema se za nastavak sezone u kojoj je do sada postigao 10 trijumfa i imao 4 poraza.

Ekipa se pojačala u zimskom pripremnom periodu pošto su ranije stigli golman Dejan Zlatanović i desni bek Gvozden Denić, a klub treba da registruje i bekove Marka Pernara iz Crvene zvezde i Nikolu Miloševića iz kragujevačkog Radničkog.

- Stav Upravnog odbora je da Boban Živković i Ognjen Kajganić ne idu iz kluba. Živković je tu, trenira redovno, dok Kajganića čekamo do petka da bi igrao u subotu protiv Kragujevca - rekao je Slobodan Milosavljević, direktor Železničara.

Boban Živković je imao pregovore sa novosadskom Vojvodinom, ali je ostao u Nišu, dok je Ognjen Kajganić u Beogradu.

Železničar je imao dve provere u zimskom pripremnom periodu, obe sa Napretkom iz Kruševca. U prvom meču u Nišu bilo je 34:34 (14:13), a u Kruševcu 30:30 (18:12 za domaćina).

- Velika je šteta što nismo imali nekoliko ovakvih provera, kao protiv Napretka koji igra slično u odbrani kao Radnički koji nam je prvi protivnik u nastavku sezone. Pokazalo se da treba raditi na dosta stvari. Ima stvari kojima sam zadovoljan i onih kojima nisam. Definitvno kada igramo angažovano u odbrani, imamo kontranapade i dolazimo do rezultata. Moramo da se trudimo da kontinuitet naše kvalitetne igre bude što duži, da ne traje petnaestak minuta, već da povećavamo - istakao je Vladimir Stanojević, trener Železničara.

Prvu zvaničnu utakmicu u ovoj godini Železničar će igrati u subotu, 8. februara od 18h u Kragujevcu kada gostuje Radničkom u 15. kolu Superlige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    13:08 // 7. 2. 2014.

    Ko su bre ovi sa ovakvim komentarima kao da su ko zna odakle.Sve neki kivni,zavidni ili sta vec?Jednom recju,mnogo smo los narod.MOMCI SRECNO!

  • navijac

    09:34 // 5. 2. 2014.

    Bas lepo sto je Zivkovic ostao! Sada Cobi ne mora da se sekira da ce Zelja da igra bez publike! ^Gradski lik^ Zivkovic ce da dovede vise navijaca nego sto ce Cobi da ih otera!

  • viktorija

    09:18 // 5. 2. 2014.

    SREĆNO MOMCI DO EVROPE.NEKA VAM VETAR U LEĐA BUDU OVI ZLI JEZICI.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: