Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 14. 4. 2014.

| Sport

Železničar sa novim stručnim štabom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
prokic-zivkovic-i-djukic.jpg
Darko Đukić, Siniša Prokić i kapiten Boban Živković

Nakon poraza od Metaloplastike i smene prvog trenera tima, rukometaši Železničara iz Niša dočekuju Crvenu zvezdu u drugom kolu plej-ofa Superlige.

Jedno kolo je prošlo u plej-ofu Superlige, a Železničar se odlučio na veliku promenu u sastavu. Upravni odbor raskinuo je saradnju sa trenerom Vladimirom Stanojevićem Pikijem i njegovim asistentom Goranom Stevanovićem, a ulogu trenera preuzeo je potpredsednik kluba Siniša Prokić.

- Sve odluke koje smo donosili, bile su bazirane na ozbiljnim analizama. I vreme je pokazalo da su bile ispravne i donele dobre rezultate. Tako je bilo i kada smo dovodili Nedeljka Vučkovića za trenera, kada smo doveli Šucu Damjanovića i Ognjena Kajganića. Promena koja se desila oko trenera nije doneta "preko noći". Mislim da je i ova odluka dobra za klub i ono što je uvek bilo najbitnije, rukovodili smo se da je interes kluba važniji od interesa pojedinca. Tako ćemo nastaviti i na dalje - istakao je Siniša Prokić, trener kluba i potpredsednik.

Na pitanje šta je dovelo do smene trenera nakon dva dana od poraza u meču sa Metaloplastikom, Prokić dodaje da odluka nije doneta odjednom.

- Utakmica protiv Metaloplastike je pokazala mnogo toga, pa je u prvom poluvremenu pobednik bio rešen, a mi nismo bili u situaciji da ugrozimo Metaloplastiku - kazao je Prokić.

Ekipu će voditi Siniša Prokić, koji je i potpredsednik kluba, a pomagaće mu na treninzima Nebojša Bokić.

- Ja sam prihvatio da rehabilitujem ekipu koliko je moguće, da damo sve od sebe i damo svoj maksimalan učinak u plej-ofu - kaže Prokić.

Debi na klupi Železničara Prokić će imati već u sredu, 16. aprila od 18:30h kada Železničar dočekuje Crvenu zvezdu.

- Učinićemo sve da se maksimalno spremimo za taj meč, koliko nam vreme dozvoljava. Spremamo se da odigramo pravu rukometnu utakmicu. Zvezda dolazi kao favorit, pobedila nas je u poslednje dve utakmice. Mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe da opravdamo poverenje navijača i da uradimo sve da dobijemo Zvezdu - dodao je Prokić.

Karte u prodaji

Ulaznice za ovu utakmicu u prodaji su na biletarnici hale Čair i u Domu rukometa.

Bilatarnica hale Čair radiće danas i sutra od 10h do 18h i u sredu od 10h do 19h.

U Domu rukometa karte su u prodaji od 9h do 15h tokom ova tri dana.

Cena karte za tribinu je 200 dinara, a za parter 300 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pajo Pavlović

    18:04 // 16. 4. 2014.

    Poštovani uredniče! Bilo bi uputno da u javnost pustite komentare osoba koje se potpisuju punim imenom i przimenom. Razlog je što se neko potpisuje mojim imenom i u moje ime komentariše.

  • pajo

    11:37 // 15. 4. 2014.

    da vodi klub neko ko je pravio takve gluposti na terenu i van terena pa to je nezapamceno u istoriji r.k. ,neko ko je svoje bildere slao da stoje iza klupe igraca iz sapca i da ih plase, e da je pokoj

    • FRANKO JOVANOVIC

      12:20 // 16. 4. 2014.

      Mladost-ludost.Proka je IKONA RK ŽELJE,a to o plašenju je ludorija naših mladih navijača,pa to ima I u drugim klubovima.PROKA I COBI vode klub u EVROPU,a anonimci neka gledaju I uče.

  • e tako se to radi

    10:36 // 15. 4. 2014.

    Napokon da pravi profesionalac ,čovek koji je jedan od najboljih reprezentativaca bivše jugoslavije vodi klub , vreme amatera je odavno prošlo

    • FRANKO JOVANOVIC

      11:13 // 15. 4. 2014.

      SINIŠA PROKIC MAESTRO GRANDE,PRAVI ČOVEK na pravo mesto.SLOBODAN MILOSAVLJEVIC -COBI KRALJ I SUPER DIREKTOR I samo sa njima ŽELJO može u EVROPU.aMATERI NEKA PIJU KAFU u Perionicu I čitaju fraj Žurnal.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: