Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:31, 26. 2. 2015.

| Sport

Železničar traži prvu pobedu u ovoj godini

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksandar-pavlovic.jpg
Aleksandar Pavlović je razočaran zbog poraza od Metaloplastike; foto: Vanja Keser

Rukometaši iz Niša još su bez pobede u 2015. godini, a to će pokušati da poprave gostovanjem pretposlednjeplasiranom Rudaru u subotu 28. februara.

Niški igrači imaju male šanse da ispune cilj koji je pominjan na početku sezone - plasman u plej-of i doigravanje za Evropu, SEHA ligu i titulu.

Posle 14. kola “Želja” je na petom mestu sa bodom manje od Partizana i 3 od Metaloplastike. Samo prve četiri ekipe otići će u plej-of.

U prvom ovogodišnjem meču Železničar je odigrao nerešeno sa ekipom Požarevca (30:30), a potom je na svom terenu izgubio od Metaloplastike (29:26).

Puno vremena smo proveli u popodnevnom radu i u priči da podignemo igrače pre Metaloplastike jer bi to produžilo nadu za igranje u plej-ofu. Imali smo 41 tehničku grešku u napadu i 22 u odbrani i to je nedopustivo - ističe trener Miroslav Đorđević.

Ono što više brine od trenutnih rezultata su tehničke greške u igri, nemotivisana ekipa zbog loše finansijske situacije i neigranje kapitena Davora Basarića u subotu zbog suspenzije nakon crvenog kartona u prošloj utakmici.

Mi smo sa malim brojem igrača uspeli da odradimo pripreme, ali to nije alibi. Odgovornost je na meni, ali ćemo morati da nešto prodrmamo. Ako nisam ja onaj koji treba da snosi sve posledice, onda da probamo sa mladim igračima da oni podignu moral ekipi - navodi Đorđević.

Rudar je na prethodnih 14 kola ostvario 9 bodova, a u prvom međusobnom duelu ove sezone Nišlije su slavile rezultatom 24:22.

Kostolac je nezgodna ekipa i idemo da probamo da ostvarimo pobedu - kaže mlado levo krilo Aleksandar Pavlović.

Utakmica u Kostolcu počinje u 19 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: