Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:08, 30. 7. 2014.

| Sport

Železničar želi da vrati Ivana Gajića

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ivan-gajic-rukomet.jpg
Ivan Gajić; foto: balkan-handball.com

Na prozivci Rukometnog kluba iz Niša, koji počinje pripreme u ponedeljak, 4. avgusta, biće mnogo novih imena, a kao potencijalno pojačanje se pominje iskusni golman Ivan Gajić.

Ekipa Železničara prvog ponedeljka u avgustu počeće pripreme za novu sezonu koju će startovati utakmicom prvog kola EHF kupa protiv belgijskog Boholta.

Prozivku će izvršiti treneri Miroslav Đorđević i Nebojša Bokić, a prema rečima Đorđevića, na početku priprema biće mnogo novih imena.

- Došli su levo krilo Milan Pavlov i srednji bek Nikola Lazić iz Crvene zvezde, levi bek Nikola Damnjanović iz Vojvodine, vratio se desni bek Miša Dolić, zatim došli su desna krila Dušan Petković, Stefan Stepanović iz Prokuplja i pivot Ivan Mitrović iz Prokuplja - kaže Đorđević.

cobi i dzeri Slobodan Milosavljević, direktor kluba i trener Miroslav Đorđević

Železničar je blizu dogovora sa svojim bivšim golmanom Predragom Pavlovićem, a želja Uprave kluba je da vrati tridesetpetogodišnjeg Ivana Gajića koji je nastupao za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu prošle godine u Španiji.

- Najviše bismo voleli da dovedemo Gajića jer je iskusan igrač. Značilo bi nam njegovo iskustvo i za golmana, a kasnije i trenera. To je zaslužio i stažom i igračkom karijerom. Ali to još ne znamo zbog sertifikata - ističe Đorđević.

Što se tiče igrača koji su ostali, tu su levo krilo Aleksandar Pavlović, a na levom beku Andrija Mađar, srednji bek Marko Pernar, desno krilo Nikola Stojanović, desni bek Mihajlo Mitić, pivot Davor Basarić i golman Mitar Stojanović.

- Najverovatnije će na prozivci biti braća Dostanić iz Proletera iz Zrenjanina, pa ćemo videti da li ćemo ih angažovati - kaže Miroslav Đorđević.

Prema rečima Đorđevića, ostalo je još da se pregovara sa desnim bekom Gvozdenom Denićem i golmanom Dejanom Zlatanovićem.

- Imaćemo korektan sastav, siguran sam, ne slabiji nego prošle godine. Tome težimo sve vreme. Trudimo se da napravimo dobru selekciju. Imaćemo respektabilan tim - kaže Slobodan Cobi Milosavljević, direktor Železničara.

Prva utakmica u novoj sezoni Železničaru će biti evropsko iskušenje na startu takmičenja u EHF kupu kada gostuje Boholtu u Belgiji.

- Imamo tridesetak radnih dana do prve utakmice u Belgiji i samo o tome mislimo i za to se spremamo. Radićemo u Nišu, koristićemo kapacitete stadiona, hale i bazena u Čairu. Pripreme će voditi i Draško Marković i Goran Jović - dodaje Milosavljević.

Pripreme će početi u ponedeljak, 4. avgusta od 18h u hali Čair u Nišu, a pre prvog treninga u novoj sezoni igračima će se obratiti direktor kluba Slobodan Milosavljević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ninoslav

    22:06 // 30. 7. 2014.

    Ko je Goran Jovic?

  • Vlado

    16:55 // 30. 7. 2014.

    Sa pojacanjima iz Prokuplja ciljate u Evropu???Strasno....tim slabiji za 20 posto od proslogodisnjeg.Dzerija i Bokica iluzorno komentarisati

  • dejan

    15:24 // 30. 7. 2014.

    Koji trener Djordjevic?Smenili ste legende Pikija i Sminkera,doveli smesnog Djordjevica i sad Evropa?Sa kim?Ove godine borba za opstanak!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: