Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:02, 23. 4. 2014.

| Sport

Železničar želi novu pobedu na svom terenu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zelja-posle-zvezde.jpg
Ekipa Železničara spremna za novu rukometnu predstavu; foto: Vanja Keser

U četvrtak, 24. aprila od 18:30h rukometaši Železničara iz Niša dočekaće Partizan u 4. kolu Superlige u hali Čair. Karte po cenama od 200 i 300 dinara su u prodaji.

Železničar posle tri kola ima dva poraza (Metaloplastika i Vojvodina) i trijumf nad Crvenom zvezdom.

- Mnogo mi je žao zbog propuštene šanse u Novom Sadu. Dve trećine utakmice bili smo u najmanju ruku ravnopravan, ako ne i bolji tim, da smo samo još malo izdržali... Ipak, sistem takmičenja je takav da ne smemo da razmišljamo o onome što je bilo, već samo da gledamo ispred sebe. U narednih 10 dana odigraćemo četiri utakmice. Sve važne, sve ekstremno teške. Već u nedelju gostujemo u Kragujevcu, iduće srede u Kostolcu se borimo za plasman na finalni turnir Kupa Srbije, a onda za vikend dočekujemo Metaloplastiku. Treba, dakle, pronaći sredinu između pružanja maksimuma na svakom meču, ali i čuvanja ekipe koliko-toliko svežom za sva ova iskušenja. Mi nemamo presiju jurnjave za titulom prvaka, ali ćemo se fanatično boriti za svaki bod, posebno kod kuće, ali i na strani. Ono što mogu da garantujem jeste da će karakter ove ekipe jačati iz utakmice u utakmicu - dodao je Prokić.

Zbog Partizanovog nastupa u SEHA ligi, Železničar se prvi put ove sezone sastaje sa crno-belima. Ipak, o rivalu se sve zna.

- Više bih voleo da je Partizan dobio Zvezdu. Nisu se prikazali u pravom svetlu, mogu oni mnogo bolje, doći će ovde da to i pokažu, da se „vade“! Reč je o ekipi koja je stekla veliko iskustvo igrajući SEHA ligu ove sezone, imaju petoricu bekova u poznim igračkim godinama, sa ogromnim, što internacionalnim, što reprezentativnim iskustvom. Biće ovo jako, jako teška utakmica - dodao je Prokić.

Karte su već u prodaji i to na biletarnici hale Čair i na punktu u Kazandžijskom sokačtu. Cena karte za parter je 300 dinara, a za tribinu 200.

- Nekako nam je dodeljena uloga autsajdera u ovom plej-ofu i nama nije problem da poziciju favorita prepustimo Partizanu, ali bodove im nećemo tek tako prepustiti. Reč je o odličnoj ekipi, pravom spoju mladosti i iskustva, ali igra se na našem terenu i učinićemo sve da pobedom ostanemo u trci za plasman u Evropu - kaže igrač Železničara Nikola Milošević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Čiča

    17:40 // 23. 4. 2014.

    Dok Jagodinci navijaju za Jagodinu, neke nišlije navijaju za Partizan. Dok su svi bili slovenci, hrvati, Crnogorci, srbi su bili Jugosloveni.

  • Zelja-Partizan

    14:31 // 23. 4. 2014.

    Okupljanje je u 17 h u Centru grada!!!Do pobede!!!

    • laki

      17:48 // 23. 4. 2014.

      Prijatelju čiji si ti,da ne zalutam među protivnici.

    • @laki

      00:22 // 24. 4. 2014.

      Ako si grobar sigurno neces da zalutas :D

  • miki

    14:16 // 23. 4. 2014.

    Momci objasnite Beograđanima ko vozi traktor a ko otvara kapiju.Očekujemo od Vas 2 boda.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: