Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:49, 12. 2. 2016.

"Želja" izbačen iz Superlige

490x370-490x370-rk-zeleznicar-nis.jpg Železničar je u dosadašnjem delu sezone osvojio samo bod; foto: Vanja Keser

Upravni odbor Zajednice superligaša nije Rukometnom klubu Železničar iz Niša produžio uslovnu dozvolu za takmičenje u najvišem rangu. Nastavak sezone u Superligi počinje za vikend bez niškog tima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zoran

    22:36 // 12. 2. 2016.

    Sta reci a ne zaplakati. Grad rukometa grad Zorana Tute Zivkovica grad Caslava Grubica grad Pere Seratlica grad ali samo u proslom vremenu... Zelja da igra neku patos ligu,tuzni moj nekada grade a sada palanko dodjosa.Jako je tesko i mucno ziveti ovde i gledati kako se drugi bahate.

  • Sportista

    23:18 // 12. 2. 2016.

    Tako to ide kad se sastavljaju nemoguci ugovori sa igracima, izadje se iz granica budzeta, igracima obecavaju plate doktora u nemackoj a i uz put malo kraducne.. To ceka mnoge klubove u Nišu a nikom ništa. Pojela maca

  • DA

    23:40 // 12. 2. 2016.

    Na zalost to se i očekivalo. Kakvo rukovodstvo u Gradu takvo i u sportu. Gubari jedni uspeli da unište jedno veliko sportsko ime. Duša me boli.

  • Valtazar Bogisic

    23:58 // 12. 2. 2016.

    Što se krivo rodi vrijeme ne ispravi...

  • Stanko Jakic

    00:37 // 13. 2. 2016.

    Naravno da su izbacili Želju. Kada je trebalo da se izbaci Crvena zvezda onda nisu bili propisi u pitanju, a sada postuju propise! Mafija beogradska! Samo Beograd da živi, ostali neka umru!

  • Djole

    01:02 // 13. 2. 2016.

    Gde je sada grad kada je naredio fuzuji ORK NIsa ( tada stabilnog superligasa) i Zeleznicara ( tada drugoligasa). Sadasnje rukovodstvo Zelje je na silu preuzelo tadasnnji novi klub Naisus i ugasilo musku rukomet u nikakvoj super ligi Srbije.Hvala im, da bar ne gubimo zivce.

  • Kiki

    09:33 // 13. 2. 2016.

    E kako sad nema jos neki klub,pa da naprave fuziju i da izvuku d...,kao sto su sa ORK uradili,i zatvorili klub koji je imao dusu.Zao mi je,ali sve se vraca sve se placa!!!

  • slavko

    10:03 // 13. 2. 2016.

    Za dug od 9.5 miliona ugasiti jedan sport u gradu je glupost,a pri tom dati fudbalu 3 puta vise para je za svaku osudu.Trebalo je spasiti klub,dovesti nove ljude a ove stare pozvati na odgovornost.Ali gospodo gradski oci,niste sposobni ni sport da uredite a kamo li privredu ili neku drugu ozbiljniju granu.

  • Godjira

    11:51 // 13. 2. 2016.

    Pokojni Petar Seratlic vam je ostavio u amanet klub-brand ovoga grada kome su apsolutno svi zavideli,finansijski stabilan,maksimalno organizovan i skolom-akademijom za mladje kategorije.Propadanje je krenulo sa Sasom Zivicem i kumovsko-prijateljskim stetnim ugovorima bez ikakvog pokrica.Svi clanovi uprave i svi bivsi igraci koji su ziveli od kluba-firme neki cak i dobijali stanove

  • Godjira

    11:54 // 13. 2. 2016.

    sada precutno gledaju propadanje i ovu sramotu.Sram vas bilo!Mozda je i sve ovo planski odradjeno ali nam recite onda ko je novi vlasnik.

  • navijac od malih nogu

    11:55 // 13. 2. 2016.

    Tuga!To je epilog angazovanja raznih Cvetkovica,Prokica',Zemunaca!A gde su Vasa deca? A za grad sramota!Nije FK Radnicki jedini klub u gradu!

  • Бициклиста

    13:23 // 13. 2. 2016.

    У данима највеће славе РК Жеља је делио просторије са Бициклистичком клубом Железничар, у Вождовој 13 код Главне поште. Јесенас је престао да постоји и бициклистички клуб,након што је Град пре пар година ретроактивно(?!) скоро дуплирао кирију за тај простор. Батргали су се још мало, док је главни спонзор пекара "МБН" могла да помаже. Од летос ни њеног власника нема међу нама, и то је то.

  • snena

    01:03 // 15. 2. 2016.

    Tužno, zaista tužno. Sve se uništava. Ima li kraja?

  • Cobi

    04:49 // 16. 2. 2016.

    1200% klub ostaje u ligu kunem se.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: