Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:47, 18. 3. 2014.

| Sport

"Želja" zove publiku za meč sa Metaloplastikom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
boban-zivkovic-rk-zeleznicar.jpg
Boban Živković nije igrao u Šapcu u prvom delu sezone; foto: Vanja Keser

Rukometaši Železničara iz Niša u sredu, 19. marta od 18h u hali Čair dočekuju trenutno prvoplasiranu Metaloplastiku u 20. kolu Superlige.

Priliku za plasman u plej-of rukometaši Železničara imaju već u sredu, na svom terenu, kada doćekuju Metaloplastiku. U niškom timu se spremaju za ovaj susret, koji je derbi kola, ali i igrači i stručni štab pozivaju publiku da dođe i prisustvuje "rukometnoj predstavi".

- Pozivam publiku da dođe u što većem broju. Čudno mi je što ima toliko malo publike. Pitam se šta treba da uradimo kao igrači i stručni štab da bi ljudi došli? Znaju svi šta je najbolja pozivnica za publiku, to su rezultati. Mi smo cele godine prvi, a dođe 200-300 ljudi. Ne razumem u čemu je problem. Mi ćemo nastaviti da radimo kao i do sada, nadam se da će publika to nagraditi podrškom - rekao je Vladimir Stanojević, trener Železničara.

Metaloplastika je trenutno na prvoj poziciji zbog bolje gol-razlike. I Šapčani, kao i "Želja" i Crvena zvezda (koja ima meč više), ima 27 bodova.

- Metaloplastika je jedan od najstabilnijih kolektiva u Srbiji. Od kada znam za njih, uvek je u vrhu naše lige. Uvek je bila atraktivna i za našu publiku, bile su uvek dobre utakmice. Tako će biti i sada. Očekuje odziv publike da bude veliki. Čeka nas jaka utakmica, verovatno najkvalitetniji rukomet u zemlji koji trenutno može da se vidi. Pozvao bih sve ljubitelje rukometa da nas podrže jer nas ta pobeda direkt vodi u plej-of. Utakmica nam je od prevelikog značaja - kazao je Boban Živković, kapiten Železničara.

U prvom delu sezone Metaloplastika je savladala niški tim sa ubedljivih 31:22.

- Znamo šta nas čeka, borba "prsa u prsa" i jaka utakmica - dodao je Živković.

Utakmica počinje u 18h, a ulaz je besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Srdjan Popovic

    16:14 // 19. 3. 2014.

    Mnogo je vazna utakmica, a pobeda otvara lepe mogucnosti za Zelju i za nas grad. Malo truda je potrebno za nislije da odu na utakmicu, a veliko uzivanje u navijanju i "daj Boze" pobedi! Besplatno!

  • Cak Noris

    10:55 // 19. 3. 2014.

    ...Radoncica i jos pet,sest njih.Ostala su neka Niska deca kojima samo uza porodica zna da igraju rukomet.A i oni ne dolaze jer ih sramota. (cast izuzecima - Djukic,Basaric,Madjar)

  • Cak Noris

    10:54 // 19. 3. 2014.

    Piki,utakmice kada smo mi igrali su gledali uza i sira rodbina,prijatelji,komsije,drugari i ostale NISLIJE.Tvoj kum je rasterao Nisku decu i doveo Damjanovica,Zlatanovica,Becirovica,Milosevica...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: