Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 23. 9. 2016.

Bloger "Ryanair"-a poziva Evropljane da posete Niš

foto-wikimedia Promocija Niša među Evropljanima; foto: Wikimedia

Jedinstvena priroda i istorija, mogućnost za ekstremne sportove, dobro vino, dobra hrana, a naročito ajvar, kao i uzbudljiv noćni život, neki su od razloga zbog kojih treba posetiti Niš, piše nemački bloger koji za blog avio-prevoznika “Ryanair” prenosi svoje utiske sa raznih destinacija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dejo

    19:58 // 23. 9. 2016.

    > Žive rok i džez svirke svake večeri u Tvrđavi… Bilo da šetate centralnim ulicama, sedite sa pivom pored reke ili idete od kluba do kluba, nebitno gde - dobra muzika će vas uvek pratiti - prenosi on svoje utiske.

    LOL svaka cast tim carevima iz TONa, ne znam kako su ovo uspeli da ga izlazu, ali dobro je da je poverovao.

    • nikolic

      21:07 // 23. 9. 2016.

      Mi smo srbi sami sebi dovoljni ?sramota nemam reci sta ovaj dejo lupa.

    • milica

      08:06 // 24. 9. 2016.

      Dejo,pokazacemo im Dvanaesti februar,Bubanj,Cele-kulu,Medijanu...

    • momak,

      09:17 // 24. 9. 2016.

      nisi pomislio da je posetio Niš u vreme Nišvilla?! Nisi razmišljao da je Nišu potrebno još muzičkih festivala i da treba razmisliti kako da se pomogne organizatorima Nisomnjije,jer zahvaljujući aerodromu možemo da privučemo turiste?Nisi razmišljao o potrebi izgradnje žičare u Sićevačkoj klisuri,akva parka,nacionalnog stadiona? Nacionalni stadion je potreban, SNSovci nemaju hrabrost da ga traže AV.

  • Lahor

    21:03 // 23. 9. 2016.

    Mnogo nam pa to fali

  • Mila

    23:10 // 23. 9. 2016.

    Ajd paprike, ajd i dzez ali gde vide dobru arhitekturu??

    • janicije

      10:51 // 24. 9. 2016.

      @Mila Da li si nekada prosla pored Pasterovog zavoda,Banovine,Zaduzbine Dj.Jovanovica,Poste,Gradske kuce? Lepe su i Gimnazija i Vozdova skola... Treba pokazati ono sto imamo i to u najboljem svetlu.A,ti kao arhitekta,projektuj nesto velelepno i podari svom gradu.

  • Ma ajde

    23:36 // 23. 9. 2016.

    A rece li nesto o djubretu i kucicima na svakom koraku.

  • cuvajmo se sami sebe

    08:03 // 24. 9. 2016.

    Aj,sad da sami sebe napljujemo.Umesto da se reklamiramo,imamo cime,mozemo uraditi mnogo vise - mi cemo i ono sto imamo da kudimo.Odes u Bec,pojedes kobasicu i Saher tortu i samo pricas o tome,ides u Parndorf i odusevljen si.Pa i ti mladi ljudi iz Evrope hoce da vide i nas "kako nemamo nista".Pa dobro dosli, svi turisti u nas grad.Imamo mi sta da vam ponudimo.

    • pričaju ljudi

      09:44 // 24. 9. 2016.

      o našem roštilju, bureku, a nedostaju nam restorani sa kuvanim jelima, dobrim sarmicama i punjenim paprikama, pasuljem...Ima šta da se ponudi, a svaki turista da ostavi po malo parica, biće svima bolje. Ono što nama nedostaje jeste elementarno vaspitanje, da ne džilitamo otpad gde stignemo i da sakljupamo izmet svojih ljubimaca. Dobre žurke vikendom mogu dosta klinaca da dovedu...

  • ANA

    09:42 // 24. 9. 2016.

    Pozivam studente Turizmologije iz naseg grada da se malo ukljuce u TURIZAM,jer to im je buduci poziv i na taj nacin pomognu dovodjenju turista.Studenti,mozete vi to.

    • ispravno

      22:02 // 25. 9. 2016.

      Tako i nikako drugacije.Morate sami da se borite za svoj grad(moj bivsi).Gledam SAT RTS i tu nema Nisa,BG,BG,BG,...pa njihovi ljubimci,ali Nisa nema! Dakle,ne cekati i ne pljuvati po sebi,nego nesto uciniti na promociji,na ulepsavanju grada...Ima sta Nis da pokaze,ponudi,ne budite malodusni,nema pomoci sa strane!

  • ***

    10:34 // 24. 9. 2016.

    Nema smisla pisati afirmativne komentare na racun sopstvenog grada,njegove istorije,tradicije i bilo cega,jer su pljuvaci toliko ostrvljeni,da je to zabrinjavajuce.Idite,pa zivite tamo gde cvetaju med i mleko ili ucinite NESTO DOBRO NASEM NISU.Sram vas bilo,ako ste Nislije.

  • Persa Vučić

    11:10 // 24. 9. 2016.

    Svi u Niš! Svi u Niš! Dođi i ti da vidiš!...
    Ne razumem one koji kritikuju sve što Niš ima i ne razumem njihovu mržnju prema Nišu, a Niš jeste lep i interesantan grad - verujte mi da je lepši i interesantniji od mog Šapca (iz kog sam otišla pre više od četrdeset godina).

  • kosta kostadinovic

    11:31 // 24. 9. 2016.

    Ocekuje se hitno zasedanje vlade i reakcija na ovaj blog. Zahtevace se hitno od pisca ovog bloga da poseti Beograd i iznese impresije o tom cudesnom gradu na uscu dveju reka. Ostaje nada da ce posle te posete Beogradu bloger zahtevati da Rajan predje u Beograd i odatle leti.

  • Zoki ajduk

    16:55 // 24. 9. 2016.

    A ti što dođu gde će močaju?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: