Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:52, 7. 12. 2016.

| Zabava

Film o inkarnaciji i priča o zaleđenom kraljevstvu u „Vilinom gradu“

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Film "Odmetnik-1" uskoro u bioskopu "Vilin grad"; foto: skrinšot trejler
Film "Odmetnik-1" uskoro u bioskopu "Vilin grad"; foto: skrinšot trejler

Priča o čoveku koji se budi na trgu nepoznatog grada iznova i iznova, film „Podzemni svet: krvavi ratovi“ koji je između akcije i horora i avanturistički film o zaleđenom kraljevstvu, Nišlije će od sutra moći da gledaju u bioskopu „Vilin grad“.

Film „Inkarnacija“ posetioci će moći da pogledaju radnim danima i vikendom od 19 i 20:40 sati, a film prati neprekidnu poteru čoveka da otkrije svoj identitet.

Kejt Bekinsel se vraća u ulozi Selene u poslednjem nastavku franšize koju pratimo još od 2003. godine, u filmu „Podzemni svet: krvavi ratovi“. Pod patronatom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada pre, a Vampiri se nalaze na ivici izumiranja – navodi se u sinopsisu.

Ovaj film, između akcije i horora, na repertoaru „Vilinog grada“ je radnim danima i vikendom od 22 sata.

„Zaleđeno kraljevstvo Hauarda Lavkrafta“ govori o mladiću koji otvara portal koji vodi ka čudnom zamrznutom svetu, sa zastrašujućim stvorenjima i velikim avanturama. Publika će njega moći da pogleda radnim danima i vikendom od 15 sati.

Od 14. decembra u 19 sati će na repertoaru ovog bioskopa biti priča o Ratovima zvezda, film „Odmetnik-1“, koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma „Ratovi zvezda – nova nada“ iz 1977. godine.

Uz ove nove priče, publika će se upoznati s ključnim momentima u istoriji Ratova zvezda, ali će videti i delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu – navodi se u najavi.

„Odmetnik-1“ je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: