Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 21. 1. 2016.

Kesić i Rambo Amadeus otvaraju Sajam peglane kobasice

490x370-6.jpg Kesić je i prošle godine bio promoter Sajma pirotske peglane kobasice; foto: M.P.

Tradicionalni Sajam pirotske peglane kobasice biće održan 30. i 31. januara u hali "Kej“ u Pirotu, a ove godine, po prvi put, biće prezentovana i prateća manifestacija  - Festival sira i kačkavalja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Tolić

    19:14 // 21. 1. 2016.

    Uvaženi predsednik opstine Vladan Vasic ulaže mnogo truda i sredstava za organizaciju brojnih manifestacija po kojima je naš grad prepoznatljiv. Ovo je samo jedna od njih za koju je on lično najzaslužniji.

    • Sendvic i kabeza

      19:45 // 21. 1. 2016.

      Ako te se sete,sete se...to je tvoja duznost!

    • anti-SNS-bot

      20:34 // 21. 1. 2016.

      A ovi SNSovci samo pljuju. Umesto da rade zajedno, njima je preča stolica. Sramota. Pljuvali su park kod Kalea, a sad šetaju tamo. Pljuvali su bazen, a vidim da neki njihovi članovi iz omladine ne izbijaju iz bazena. Pljuvali su centar grada, a lepo im kad se na trgu slikaju i to kače na fejs. Ja mislim da je to neviđeno licemerje.
      Vidimo se na sajmu peglane kobasice ;).

    • stolar Skansi

      20:36 // 21. 1. 2016.

      A kada će tvoj "najbolji, najpošteniji i najsposobniji"da obezbedi onu najosnovniju životnu potrebu, ispravnu pijaću vodu, tako da vodosnabdevanje građana ne zavisi od atmosferskih padavna? Trenutno su bez vode sela: Vojnegovac, Petrovac, Sukovo, Blato, i Barje Čiflik, a ne tako davno i celi grad Pirot.

    • anti-SNS-bot

      21:48 // 21. 1. 2016.

      Skansi, druže. Da li to znači da ne negiraš ovo što je Vasić uradio? 90% vaših je bilo u drugim partijama, šatro "razočarano" njima pa se preselili kod vas ne bi li sačuvali pozicije. Nas mlade ste isfolirali da idemo da budemo volonteri dok se ti i ekipa slikate - jedan govori, a 5-6 statiraju. Pri tome načelnik okruga držao je konferenciju za štampu u toku radnog vremena. Pa na šta to liči?

    • biznismen Aki

      08:44 // 22. 1. 2016.

      Sve pohvale gospodinu Vladanu Vasiću za podizanje ukupnog poslovnog ambijenta u gradu.

    • Jogurt

      11:29 // 22. 1. 2016.

      Potpuno podržavam ovog mladog bivseg SNS-ovca, a sada antibota stranke u kojoj je bio na volontiranju ali se sa njima nije slikao. Vladan Vasić je zaslužio da mu se već sada, za života, podigne spomenik kao najzaslužnijem građaninu Pirota. Ovaj momak će tada moći da se zajedno sa njim slika do mile volje.

    • anti-SNS-bot

      22:00 // 22. 1. 2016.

      Druže Jogurte, nisam ja ex-SNS. Vrbovali me, ali sam na vreme video ko su i šta su. Molim te, nemoj da me samo ti podržavaš. Ako me ti podržavaš onda sam obrao bostan. Možda bi bilo bolje da se i jedni i drugi držite da gradu bude bolje, bez obzira čije su ideje, a obećanje članstvo=posao ostavite po strani. Smučili ste se narodu. Sreća da su svi isti na političkoj sceni, da nisu otišli bi svi vi.

  • Molba predsedniku

    20:38 // 21. 1. 2016.

    U gradu su sve asfaltne povrsine nestrucno i nekvalitetno uradjene.Mnogo je rupa, ostecenja i losih nagiba u koje se skupljaju padavine i moraju se siroko obilaziti.Slicna je situacija i sa trgom,posebno ranije rekontruisanim delom cija je povrsina u vecem stepenu ruinirana, a postoje i kanali sa resetkama u stanju totalnih razvalina.Neko ko je nadlezan trebao bi da hitno reaguje.

    • Goran Rančić

      08:32 // 22. 1. 2016.

      Cesto gledam ovu molbu za saniranje asfaltnih povrsina u gradu sa kojom se slazem u potpunosti. Ovih dana gledam malisane koji nisu u stanju da savladaju pravo jezero na pesackom prelazu ispred skole Vuk Karadzic. Tuzno je sto i predsednik opstine to svakodnevno gleda sa prozora svoje kancelarija, a najtuznije je sto nista ne preduzima.

  • Нишлија

    20:44 // 21. 1. 2016.

    Браво за нову иницијативу у склопу старе!
    Напред Пироћанци! Поздрав од Нишлије!

  • shaft

    19:01 // 22. 1. 2016.

    Ne zamerite Kesicu i Rambu,imaju i oni pravo na tezge.Kad mogu pevacice bez sluha,mogu i intelegentni ljudi!

  • Milan M

    15:46 // 23. 1. 2016.

    Kobasica se pravi od najkvalitetnijeg kozjeg, junećeg i ovčijeg (ređe magarećeg,konjskog)zrelog mesa sa dosta belog luka i paprike,bez aditiva,konzervanasa bez masnoća i bez ikakve termičke obrade. Suše se na zimskoj hladnoći promaji na tavanu i svaki dan peglaju flašom, zbog čega su i dobile naziv peglane kobasice.Ne mogu da budu glavi obrok već meze pred jaču hranu!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: