Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 23. 3. 2015.

| Zabava

Kreativnom fotografijom do projekcije za celo odeljenje

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
kod kuce
Zbog filma "Kod kuće", koji je od 21. marta na repertoaru, bioskop raspisao konkurs

Niški đaci koji na foto-konkurs pošalju najzanimljiviju fotografiju svog odeljenja u znaku ljubičaste bolje, osvojiće ulaznice za celo odeljenje za specijalnu bioskopsku projekciju filma “Kod kuće”.

Kako objašnjavaju u niškom bioskopu “Vilin grad”, fotografija treba da opiše lepu školsku atmosferu i govori o drugarstvu.

Fotografija treba da na kreativan i duhovit način predstavi celo odeljenje u znaku ljubičaste boje – deca mogu da se obuku u ljubičasto, imaju neki neobičan ljubičasti detalj, ili da učionicu dekorišu u ljubičastom stilu - navode u bioskopu.

Napominju da učenici treba da se fotografišu pod nadzorom i uz učešće učitelja ili nastavnika, a uz saglasnost roditelja.

Fotografije je potrebno poslati do 5. aprila na adresu [email protected], sa naslovom „Kod kuće“, i u mejlu napisati broj telefona razrednog starešine.

Film “Kod kuće“ je, kako stoji u opisu, priča o šašavim, ljubičastim, pomalo nemogućim vanzemaljcima rase Buv i njihovoj potrazi za novim domom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: