Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:04, 2. 12. 2016.

| Zabava

Nova priča o "Ratovima zvezda" i film sa Bredom Pitom u "Vilinom gradu"

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Film "Saveznici" sa Bred Pitom u glavnoj ulozi; foto: trejler
Film "Saveznici" sa Bred Pitom u glavnoj ulozi; foto: trejler

Putpuno nov, samostalni film o "Ratovima zvezda", „Odmetnik-1!“, o delovima sveta koji nisu istraženi, Nišlije će premijerno moći da pogledaju od 14. decembra u "Vilinom gradu". Na repertoaru su i filmovi „Ja, Danijel Blejk“, „Dolazak“, „Bela i Sebastijan“, kao i film „Saveznici“ sa Bred Pitom u glavnoj ulozi.

Film koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma „Ratovi zvezda – Nova nada“ iz 1977. godine naći će se sredinom meseca na repertoaru niškog bioskopa.

To je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiju da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti. Ovi događaji su opisani na početku prvog filma iz serijala Ratovi zvezda 1977. godine, ali nikad nisu objašnjeni do sad – navodi se u sinopsisu.

Nišlije u Vilinom gradu već mogu da pogledaju film „Ja, Danijel Blejk“, radnim danima od 18:30, priču o čoveku koji radi kao stolar veći deo svog života u Njukaslu i po prvi put mu je potrebna pomoć od države, kada mu se putevi ukrštaju sa samohranom majkom dvoje dece.

Naučno-fantastični i misteriozni triler „Dolazak“ govori o dolasku vanzemaljaca i prvi kontakt sa njima, a na repertoaru je radnim danima i vikendom od 20 i 20 sati i od 22:30 sati.

Američka vojska ubrzo regrutuje doktorku Luiz Benks, najbolju ženu prevodioca na svetu, čiji je zadatak da uz pomoć fizičara otkrije da li su naši posetioci došli u miru ili predstavljaju pretnju kompletnom čovečanstvu – stoji u sinopsisu.

Posetioci će radnim danima i vikendom od 14:20 sati moći da pogledaju i film „Bela i Sebastijan: avantura se nastavlja“, priču o Sebastijanu koji kreće u neustrašivu pustolovinu za svojom drugaricom.

Na repertoaru je i film „Saveznici“, radnim danima i vikendom od 22 sata, u kojoj glavnu ulogu tumači Bred Pit. Priča prati francusko-kanadskog špijuna Maksa koji se zaljubljuje i ženi francuskom agentkinjom Marijen nakon misije u Kazablanki.

Informacije o ulaznicama i repertoaru možete dobiti na sajtu bioskopa.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ajverson

    20:54 // 3. 12. 2016.

    kolka je cena karte?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: