Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:45, 30. 11. 2015.

| Zabava

Organizovan doček Nove godine i na Paliluli

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
docek nove godine palilula
Prošle godine doček uz kulturno-umetnička društva, di-džejeve, "cover" bendove i trubače; foto: arhiva JV

Osim na centralnom gradskom trgu u Nišu, Parku svetog Save i amfiteatru na keju, za doček 2016. godine će biti organizovani nastupi muzičara i druženje sa Deda-Mrazom i kod Palilulske rampe.

Prema rečima predsednika Gradske opštine Palilula Bobana Džunića, nakon prošlogodišnje organizacije dočeka Nove godine kada se samo kod Palilulske rampe slavilo na otvorenom, odlučili su da nastave sa tom praksom.

Imali smo doček prošle godine, pa smo na veću odlučili da to nastavimo i ove. Da bude svake godine - kaže Džunić.

On napominje da će kao i prošle godine nastupati muzičari iz Niša, a kao imena sa kojima se pregovara spominje bend La kampanela, hor Gracije i vokalni ansambl Konstantin.

Doček će biti sa domaćim snagama, a kako smo tek uputili pozive svim bendovima iz Niša još nemamo potvrđeno ko će sve nastupati. Plan je da tu budu i neki di-džejevi - objašnjava Džunić.

Predsednik Opštine Palilula kaže da je sigurno da će biti podeljeno par stotina paketića, kao i da će se sa najmlađima družiti Deda-Mraz.

Podsetimo, u organizaciji Grada doček će biti organizovan na tri lokacije, a sem da će nastupati “niške snage”, još nisu saopšteni drugi detalji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ivana plavsic

    07:35 // 3. 12. 2015.

    I Bec ima vise lokacija za docek na otvorenom. S malom razlikom da svake godine u Bec na proslavu dodje 700000 turista iz celog sveta. Nema nama Nove godine, Nislije moje, na nasem satu je odavno 12:15.

  • Horacije niški

    08:48 // 1. 12. 2015.

    Farma, Maldivi, Veliki brat u državi, a u Niš 4 Nove godine. Mogli bi da organizuju jednu ali dobru da ljudski iskuliramo malo...

  • A voz

    03:35 // 1. 12. 2015.

    A jel ce da se sklone kad naidje voz, kao onomad na palilulskoj veceri?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: