Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:29, 12. 8. 2016.

| Zabava

“Roštiljijada” i ove godine bez nastupa zvučnih imena

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
ROSTILJIJADA-LESKOVAC-FOTO-D.M.1.jpg
Ovogodišnja "Roštiljijada" održava se od 29. avgusta do 4. septembra; foto: D.M.

Iako Leskovčani od organizatora “Roštiljijade” godinama unazad zahtevaju da dovedu neke od najvećih zvezda popularne muzike, poput Cece, Zdravka Čolića i Severine, u Turističkoj organizaciji kažu da nemaju para da plaćaju njihove astronomske honorare koji se kreću i preko 20.000 evra.

U leskovačkoj Turističkoj organizaciji nam je rečeno da još pregovaraju sa poznatim pevačima, ali nam i potvrđuju da nijedno od “velikih” imena nije u opticaju da zabavlja Leskovčane i njihove goste od 29. avgusta do 4. septembra.

Skoro da mogu da vam potvrdim da će, kao i obično, na “Roštiljijadi” nastupati Zvezde Granda, a još uvek razmišljamo kojim popularnim pevačima bi mogli da počastimo našu publiku, a da oni traže razumne honorare - kaže nam Tina Stojanović iz TOL-a.

Iako nisu želeli da nam potvrde listu učesnika, ono što smo uspeli da saznamo je da će 30. avgusta, u vreme ove leskovačke manifestacije, rok grupa “Riblja čorba” održati veliki koncert u Leskovcu, barem po najavama na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.


Počela licitacija štandova

Turistička organizacija raspisala je oglas za licitaciju javnih površina za postavljanje ugostiteljskih objekata u centru grada, gde će se održati tradicionalna “Roštiljijada”.
Pravo učešća na licitaciji imaju registrovane ugostiteljske radnje i preduzeća sa važećom dozvolom za rad postojeće ugostiteljske radnje ili preduzeća.

Pre licitacije obavezna je uplata kaucije od 20 posto od početne cene, kao garant ozbiljnosti, na podračun broj 840-451668-20  /Depozit po osnovu licitacije za 27. “Roštiljijadu” u Leskovcu/  ili na blagajni Turističke organizacije Leskovca.

Obrazac za licitaciju sa dokazom o registraciji i uplati kaucije se dostavljaju u zatvorenoj koverti sa naznakom “Za licitaciju” najkasnije na dan održavanja licitacije u prostorijama Turističke organizacije Leskovca u vremenu od 8 do 15 sati.

Podizanje cene se ograničava na 10 posto od početne cene mesta.

Prva licitacija će se održati 17. avgusta u sali Skupštine od 17 sati, a druga 19. avgusta, takođe od 17 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vox

    12:26 // 13. 8. 2016.

    Molim vas da nas ne castite zvezdama kao sto su Ceca ili Severina. Bilo bi u stvari najbolje da nas postedite i tog rugla zvanog Leskovacka rostiljijada.

  • Alex

    17:23 // 12. 8. 2016.

    Te sume novca ne treba da im platite i da imate jer je prosto suludo! Ko hoće da sluša može da ide na njihove koncerte.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: