Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:57, 22. 10. 2015.

| Zabava

U bioskopima "Zmajeva kugla", "Panama" i "Lov na veštice"

Autor:S. J. Izvor:Južne vesti
Zmajeva-kugla-3D.jpg
Ovo je 19. film u franšizi "Zmajeva kulga"

Na repertoaru niških bioskopa "Kupina" i "Vilin Grad" od 22. oktobra biće filmovi "Zmajeva kugla: Uskrsnuće 3D" i "Panama", dok "Kupina" kao novinu nudi i "Poslednji lovac na veštice".

Kako piše u opisu "Zmajeve kugle", ovo je 19. film po redu u svetski popularnoj franšizi sa stotinama hiljada fanova.

U nedostatku svog vođe, preostali Frizini vojnici su  pod komandom vanzemaljca Sorube koji odlučuje da oživi Frizu. Oni dolaze na Zemlju gde skupljaju njegove delove u nameri da ga sastave. Kada uspeju u tome, Friza počinje sa treninzima, vraća se na Zemlju i ono što sledi je nevorovatna epska borba - priča je koja očekuje ljubitelje ovog tima.

bioksop Film o vezamaU "Panami" je reč o Jovanu koji se viđa sa nekoliko devojaka, ali i Majom, koja njemu deluje naivno i neiskusno.

Postepeno, njeno ambivalentno ponašanje počinje da ga intrigira. Prateći video snimke i “tragove” sa interneta, otkriva naznake Majinog paralelnog života i upliće se u sopstvenu igru laži i ljubomore. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja - piše u opisu filma.

"Poslednji lovac na veštice", kako stoji u opisu, predstavlja moderan sver koji krije tajnu da veštice još žive među nama.

One su opaka natprirodna bića koja nameravaju da oslobode i protiv sveta nahuškaju Crnu Smrt. Vekovima su se vojske lovaca na veštice borile protiv strašnih neprijatelja, a među njima je bio i Kaulder, koji je ubijo svemoćnu Veštičju kraljicu. Pre svoje smrti, Kraljica ga je proklela i učinila besmrtnim, čime ga je zauvek odvojila od voljene supruge i kćerke - radnja je ovog filma.

Oni koji reše da ga pogledaju saznaće kako Kaulder, kao jedini pripadnik svoje vrste vekovima lovi veštice, istovremeno čezne za voljenima, ali i kako se bori u epskim bitkama koje odlučuju o tome hoće li ljudska vrsta preživeti. 

Na sajtovima niških bioskopa možete pročitati koji vas još filmovi očekuju u "Kupini" i "Vilinom gradu".  

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: