Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:05, 4. 2. 2016.

| Zabava

Zdravko Čolić: Vaspitanje se nosi iz kuće

Autor:I .M.Izvor:Južne vesti
cola-3-juzne-vesti.jpg
Čola oduševio Vranjance koncertom, ali i jednostavnošću; foto: I.M.

Vranjanci još prepričavaju koncert koji je popularni pevač održao povodom Dana grada, a Zdravko Čolić koji je 2 dana boravio u tom gradu za „Južne vesti“ otkriva svoje stavove o vaspitanju, deci, ali i tome kako je zapravo postao pevač.

3 Vranjanci još prepričavaju Čolin koncert; foto: I.M.O Čolinim hitovima uzaludno je trošiti reči jer gotovo da nema osobe iz bivše Jugoslavije koja ne zna bar neki deo neke od njegovih pesama koje godinama sa njim opstaju, a uz njih odrastaju i neke nove generacije iz svih zemalja nastalih raspadom nekadašnje SFRJ.

Ono što je popularnog pevača nesumnjivo svrstalo među domaće muzičke legende su ne samo njegovi hitovi, već i njegov odnos prema publici.

Naime, Čola je, nakon spektakularnog koncerta povodom Dana Vranja, u tom gradu proveo još 2 dana i fotografije Vranjanaca sa njim preplavile su društvene mreže jer je imao strpljenja da se slika sa svakim ko je to poželeo prilikom susreta sa njim.

On je neverovatan čovek. Tako je lepo vaspitan i sa svima nama se slikao – priča jedna radnica Gradske uprave.

Nesumnjivo, to je utisak uglavnom svih Vranjanaca koji su se sreli sa Čolićem.

Ovaj pevač je neposredno pre početka koncerta strpljivo razgovarao i sa novinarima, a jedno od pitanja odnosilo se i na činjenicu da njegovu bogatu karijeru nisu pratili skandali i kako je, uprkos slavi, uspeo da ostane tako „normalan“. 2 Čolić smatra da je društvo ono što kvari decu; foto: I.M.

Ja sam pratio neku svoju sudbinu i neki svoj život. Odrastao sam uz patrijahalnost i moral i verovatno ti to neda da podivljaš. Mislim da sve potiče iz detinjstva – rekao je Čolić.

Na pitanje da li tako vaspitava i svoju decu, on kaže da je uvek podeljen oko toga da li će sredina više uticati na dete ili kuća.

Smatram da je bitno ono što nosiš iz kuće, ali meni je žao što ja ne provodim više vremena sa decom. Sada je majka sa njima 24 sata, ali opet, na drugi način, društvo je to koje kvari decu. Danas dete izvesti na pravi put nije lako, ne znam da li mu genetika može pomoći – rekao je Čolić.

O tome kako je u stvari počeo da se bavi muzikom, Čola je za „Južne vesti“ ispričao da je imao potpuno drugačije planove. 4 Karijera se jednostavno - desila; foto: I.M.

Ja sam mislio da ću biti dobar ekonomista, da ću napraviti turističku organizaciju. Ovo sa muzikom je bilo amaterski, preko poluprofesionalnog, a onda se počelo nastupati i zarađivati i onda dođeš do toga da si ozbiljan izvođač – kazao je Čolić.

Za svoju blistavu karijeru istakao je da je sve splet slučajnih okolnosti i da se sve jednostavno – desilo.

Iz Vranja nosi puno utisaka, a Vranjancima ostavlja lepu uspomenu na nedavni koncert i bezbroj fotografija koje se šire društvenim mrežama do nekog novog koncerta u tom gradu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: