Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 20. 2. 2014.

Beograd na vodi, Niš u blatu

Beograd na vodi
Beograd na vodi, razvojna šansa Niša
Autor

Suosnivač Južnih vesti

Još jedna predizborna kampanja za izbor poslanika za republički parlament kao glavni adut ima arhitektonska čuda u Beogradu.

Dok se Niš i jug Srbije guše u svakodnevnom preživljavanju, iščekivanju ekipa iz elektrodistribucije koje seku struju samo onima koji imaju dug do 5.000 dinara, politički pigmejci kako bi rekao moj drug, slikaju se sa liderima političkih stranaka koji iz Beograda dolaze samo kad je kampanja ili kad disciplinuju svoje stranačke podanike.

Redom, SRS, SNS, DS, SPS, LDP, NDS i koz kakve jos S partije za svoje predstavnike u Nišu imaju POLITIČKE POSLUŠNIKE koji odlaze u Beograd na klimanje glavom, koji se na listama POSTAVLJAJU za kandidate za narodne poslanike i kojima je činjenica da su iz Niša ili nekog drugog grada južne Srbije samo odličan osnov  za podizanje poslaničkih dnevnica.

Odgvornost takvih predstavnika Beogradskih političkih stranaka u Nišu prema građanima NE POSTOJI.

I, tako građani, recimo Niša, slepo glasaju za Beograde na vodi, Tornjeve na vodi i još kakva arhitektonska čuda, dok se u Nišu čekaju redovi kod vulkanizera zbog krivih felni.

Takozvani lideri navedenih partija u Nišu ne bi dobili ni po 100 glasova da ispred njihovih imena ne stoje Vučići, Dačići, Tadići i koje kakvi "politički spasioci" i oni to odlično znaju, zato i ćute!

Takva politička struktura političara u Nišu koja više i ne vezuje pertle, neće nikada doneti napredak Nišu, ni jugu Srbije.

Kada političari svoj odnos sa centralama stranaka budu gradili na osnovu uporišta u biračkom telu u gradu iz koga dolaze, i to zbog rezultata koje su napravili radeći za građane svoje građane, tada će zaslužiti moje poštovanje i glas.

Do tada gospodo, glavni projekat za razvoj Niša biće "Beogradi na vodi".

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • Srbislava

    13:23 // 14. 3. 2015.

    Bgd je takođe u blatu,mi isto jedva preživljavavamo.Ne želimo ovo ruglo od projekta u centru grada,otimanje zemljišta,nasilje,demagogiju.Želimo posao,dobar prevoz,kanalizaciju,ulice bez rupa,parkove..

  • Srbislava Šahović

    15:08 // 10. 3. 2015.

    Tekst višestruko rastužuje.Najviše jer se vidi potpuno nerazumevanje problema skandaloznog projekta.Takođe,oseća se zavist u vezi sa nečim što građani Beograda ne žele i što predstavlja nasilje.

    • Dragan Petkovic

      13:15 // 12. 3. 2015.

      Draga Srbislava,
      Tekst ne govori ni u jednoj rečenici o zavisti, ni o Beogradu, već o nesposobnosti političara iz ovog regiona koji bi trebalo da rade u interesu građana koji su ih izabrali.

  • liki

    20:24 // 16. 3. 2014.

    Nije tacno da je samo bg na vodi. I Nis ce biti ali samo na hlebu i vodi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: