Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 24. 11. 2015.

Otvoreno pismo kolegama

Vaša društvena funkcija nije samo da sprovodite naloge koje neko drugi u Beogradu izda, te i po ovom konkrentnom pitanju građani Niša očekuju i vaše lično angažovanje i sprečavanje najavljene privatizacije Instituta Niška Banja. Svaki dobar patriota mora da bude i dobar lokalpatriota.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Инкогнито Ја

    11:06 // 24. 11. 2015.

    Није упућено мени, а зна се ко се јавља непрозван:) Ипак кажем-Крива адреса докторе.Пробајте да објасните војним пензионерима и в.лицима да у држави гладних и непостојеће привреде постоји потреба да преживи и лечи се и нека породица цивила.Војска је скуп спорт и није за сиротињу.Уз пут: Ни из праћке не смете да се баците без дозволе других.Чему онда такав трошак и одакле? Продајом свега осталог?

  • Misa Luta

    11:30 // 24. 11. 2015.

    Svaka čast za tekst, koga treba Nišlije pročitati. Još jednom se pokazuje nedovoljna "borba" Nišlija za svoje vrednosti. Sve nam uzimaju, ustvari šta hoće, a nama samo obećanja. Razoriše Ei, Min, "prodaše" Din, ukinuše nam divni radio Niš posle 65 godina postojanja... Samo ovo je mnogo a ima još. Da li će u Nišu biti snage da se nešto sačuva?

  • bravo,

    11:31 // 24. 11. 2015.

    ovo je predlog koji bi morali da podrže svi niški političari, ne samo Vaše kolege. Dobro je da ste neke izvukli na čistac, pa će morati da izjasne, ali o ovme moraju da se izjasne svi gradski šefovi svih pokreta i stranaka, a poslanici i te kako moraju na ovu temu da govore u parlamentu, pardon, da čitaju, ostao je mali broj govornika.

    • shaft

      20:17 // 24. 11. 2015.

      Mislite da,svi gore pomenuti,moraju da se izjasne?Bas ih briga,fotelje se cuvaju.Negde gde se moral i politicka odgovornost podrazumevaju,dobili bi smo izjasnjenje,povodom pisma cenjenog dr. Vukadinovica!Ovako,pas laje vetar nosi.

  • Dragi

    14:17 // 24. 11. 2015.

    Из Вашег писма колегама,поштовани Докторе ври тихи очај у коме смо сви ми,за које политичари на челу са Вучићем уопште не хају.Вучић својим понашањем на јавној сцени подстиче послушнике да се још арогантније понашају.Нажалост, ово је кулминација понашања свих власти почев од 45. до данас.
    А зашто је то тако? САМО зато што НИКАДА нису претходни пљачкаши процесуирани, јер ''врана врани очи не вади''

  • vojin lilić

    17:06 // 25. 11. 2015.

    Džaba je trošiti snagu. Otišli smo mi "niz vodu" poodavno. Od onda od kada se u zdravstvu zapošljavaju samo Kurtići i Murtići, a oni najbolji odlaze u inostranstvo(Čitaj:"beže iz ludnice"),što je, definitivno, znak mentalniog zdravlja.)...

  • smilja bojovic

    20:38 // 25. 11. 2015.

    Dobar pokušaj koji će samo to i ostati, na žalost. Generalno, niški su političari gluvi za sve sem za ono što im se servira iz političkih centrala. Pouzdano znam da je Niška Banja bila medju prvima predvidjena za privatizaciju za vreme DS vlasti ali je to uz mnogo napora osujetila naša sugradjanka, tadašnji državni sekretar Min.zdravlja dr Nevena Karanović. Ostaje da vidimo ima li sličnih Nišlija

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: