Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:46, 18. 11. 2016.

Protesti u našoj zemlji zbog njihove države

Pre ravno dvadeset godina, u niškim protestima koji su obilovali energijom da konačno promene tu odurnu, ali istinitu činjenicu ''lepa zemlja ali ružna država'', bio sam samo još jedan iz mase, student prve godine prava, deo one nabujale reke koja je verovala, jer je imala razloga da veruje, da ova divna zemlja konačno zaista može postati i normalna država.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Blackburn

    18:57 // 18. 11. 2016.

    Brate Ljubo,izrece ovaj zadnji pasus,ko da sam ti ja usne -usta dao!Da,znam svi smo razocarani,sto setasmo na Miletovu zgradu,na Narodne novine,na nisku televeziju,na Bata banete,na Golubovicevu kucu,na Sud,a ovi sto stajase sa strane avanzovase i sa podsmehom nas gledase!U podsvesti sam znao da ce biti,na koncu,razocaranje,ali sam ponosan sto sam bio deo neponovljive energije!

  • Дарданац

    12:29 // 19. 11. 2016.

    Драги, пријатељу свака ти је Његошева.
    Као потомак оних који су живели на овим просторима, трудим се да кроз разговор укажем на неке наше заједничке потребе.
    Васпитавајмо нашу децу да је основ напредка у образовању, потенцирајмо то да знају да пишу и читај.
    Питам се када плаћам ПОРЕЗ шта сам платио ко ће тај новац потрошити.
    Саборност је решење, будимо љубазни и срдачни.
    Поздрав, људима добре воље

  • Bivši direktor

    13:50 // 19. 11. 2016.

    Evo još jedne direktorske, samo za moje bivše demokratske saborce i revolucionare...https://m.youtube.com/watch?v=wT6SeQ2IHQM

  • nenad 2008

    15:50 // 21. 11. 2016.

    Nisam znao, nisam ni morao da znam ili barem da pretpostavim, da jedna igra iz dečijih dana, TRULA KOBILA , može da traje i dan-danas. Ali u izvedbi matorih. Ne svih. Samo probranih. Iz etatističko - elitističke ergele. Kobilu već imaju. Narod. Fali im kožni mantil, čizme i kačket. I tako, od Lokala do Lokala. Dok ne padnu s kobile. Onda,opet. Nadjašuju se.

  • Cika velja

    16:40 // 21. 11. 2016.

    A sad cika Ljubo da napises o ljubavi između Slovena i Huna jednog novembarskog dana koja se odigrala kod nas u Niš bez "u" na celu sa " jednim covekom" koji je napravio sve puteve ka nama da se ta ljubav ostvari o kojima je i Bizmark sanjao.p.s.Veliki deo tih puteva je danas bio zatvoren pa je nastao kolaps

  • Miloje

    10:33 // 27. 11. 2016.

    Promene će nastati onog trenutka kad se naš sugrađanin pobuni zbog čekanja u redovima a ostali sugrađani mu daju podršku i nateraju činovnike da ih tretiraju kao ljude i njihove komšije a ne kao stoku. Pustite Vi visoku politiku. Obračunajte se Vi sa mangupima iz Vaših redova.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: