Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 7. 5. 2012.

Reality

Autor

Direktor OCD Protekta Niš.

U Srbiji je sinoć završen najveći reality show svih vremena!

Pripreme i najave su trajale mesecima, hiljade i hiljade TV spotova, bilborda, emisija. Reality je organizovan na preko 8.000 mesta simultano, prenošen je na svim TV programima i svima je doneo rekordnu gledanost!

Pored VIP učesnika, poznatih javnih ličnosti iz političkog života Srbije, učesnici ovog reality-ja su bili svi građani Srbije!

Na trenutak smo sinoć svi bili isti, uz pomoć magije televizije, a kad su se kamere ugasile oni su džipovima otišli u svoje vile na zasluženi odmor a mi svojim kućama, ko ih ima. Show je bio toliko realan da je većina učesnika imala utisak da se radi o "pravom" životu.

Ovako nešto nije nikad organizovano nigde u svetu, to potvrđuju i izjave stotina analitičara koji su sinoć uživo komentarisali reality. Za ovu priču su se zainteresovali i strani investitori, organizatori su prezadovoljni, kažu da je ostvaren ogroman profit a još veći se očekuje u narednih par godina od prodaje raznoraznih prava tajkunima, "investitorima" i sl. Već se planira nastavak show-a najkasnije za 4 godine, pošto su pripreme jako skupe i komplikovane.

Za dve nedelje se organizuje VIP specijal sa dva igrača koji su ostvarili najveću gledanost, mada nije sigurno da će izazvati isto interesovanje građana pošto se ne očekuje stepen interaktivnosti ostvaren sinoć.

SRBIJA je sinoć pokazala da je deo modernog savremenog sveta! Ponosan sam na svoje skromno učešće!

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • P Enees

    15:11 // 10. 5. 2012.

    Ejjjjjjjjjjj, selo gori a baba se ceslja!!! Izborne nepravilnosti u Nisu, grad se trese od toga a NVO sektor ceslja vunu. Ili neka sad progovore o prekrajanju izborne volje gredjana Nisa, ili NEKA UCUTE ZAUVEK !!!

  • nenad

    10:51 // 8. 5. 2012.

    Ja kad nemam sta da kazem, ja ćutim!!!

  • Ivan Ristic

    17:04 // 7. 5. 2012.

    Upravo sam nažvrljao nekakav komentar onome iz proaktiva, ali kada sma video da se i ovaj javio...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: