Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:56, 4. 7. 2016.

Ko to tamo plaća (i štedi)?

Plan je da kad god sakupim 10.000 dinara od prevoza, tim novcem pomognem sve one kojima, u nedostatku normalne države, mi moramo da obezbedimo pomoć doniranjem i slanjem SMS poruka.

Na našem neuređenom tržištu nekretnina svaki stan u kojem se ne stanuje najčešće biva izdat i to u cilju ostvarivanja zarade, zar ne? Pa zašto onda isti princip ne bismo primenili i na neki drugi resurs kojim raspolažemo, recimo na sopstveni auto i slobodna mesta u njemu

Prva sednica Narodne skupštine Republike Srbije, ona o kojoj sam već izveštavao, nakon tri pokušaja, u tri dana zasedanja, konačno je bila gotova. Posle maratonskog zasedanja nameće se jedno logično pitanje: koliko građane Srbije zaista košta rad Skupštine? Naišao sam na neke podatke koji ukazuju da se radi o prosečnom iznosu od otprilike 3,2 miliona dinara (skoro 26.000 evra), isključujući plate službenika Skupštine i narodnih poslanika.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Svetlana Milosavljević

    20:03 // 4. 7. 2016.

    Sviđa mi se razmišljanje ovog poslanika. Pokušala sam 2007.g. da dobijem podršku da promovišemo ovako nešto kao i da ljude stimulišemo da na posao dolazimo biciklom i, pošteno su mi objasnili da opština ne može stati iza toga jer...akciza od goriva ide u budžet!

  • Djordje

    21:47 // 4. 7. 2016.

    Evo jednog decka, kome je potrebna pomoc

    http://www.okradio.rs/vesti/lokalne/mladom-vranjancu-neophodna-pomoc-_56619.html

  • Dejan M.

    21:57 // 4. 7. 2016.

    Miloše svaka čast. Pokušaj da ostaneš takav kakav jesi i ne dozvoli da te politika promeni.

  • nexus

    22:52 // 4. 7. 2016.

    A zasto recimo ne bi poslanici isli autobusom. Nis-Bg povratna karta 1600 din. Dosta jeftinije nego da idu kolima, cak iako su kola puna.

    • Branko

      10:31 // 5. 7. 2016.

      Probaj da se vozis na ovoj vrucini (a obuci odelo, kosulju, stegni kravatu) bilo kojim autobusom na liniji Nis-Beograd i bice ti jasno.

  • sale

    23:15 // 4. 7. 2016.

    Problem je samo, sto, po nekom clanu zakona o saobracaju (mislim, nisam siguran), u koliko nemas registrovanu firmu za transport u unutrasnjem saobracaju, ne smes troskove puta da podelis sa putnicima...

    • goran

      09:28 // 5. 7. 2016.

      Opasno je šta su godine strahovlada u Srbiji učinile ljudima kad Vi imate strah od toga da podelite troškove sa saputnicima u autu...

    • sale

      10:52 // 7. 7. 2016.

      Ne radi se ovde o strahu, vec o besmislu sistema. Dok se u normalnom svetu car pooling podstice manjim putarinama i obezbedjivanjem traka za vozila koja prevoze vise od jednog putnika, kod nas se drzava na sve nacine trudi da zajebe obicnog coveka...

  • Maja

    00:24 // 5. 7. 2016.

    Svaka cast ovom mladom coveku.
    Iz mora nesrecnih sudbina ja sam izdvojila jednu koja me strasno pogodila:

    http://www.blic.rs/vesti/srbija/braca-prezivela-pakao-posle-20-godina-pobegli-iz-ropstva-ali-jos-zive-u-strahu-od/gr4xbc2

    Ovde imate i kontakt u koliko zelite da pomognete:

    http://www.vesti-online.com/Humanitarni-most/Sve-vesti/482060/Radujem-se-svakom-novom-danu

  • MIlance

    07:35 // 5. 7. 2016.

    Ima i jeftinijih vidova prevoza ali je i ovaj prihvatljiv zbog mobilnosti. Ipak je Nis-ekspresova povratna karta jeftinija a imaju polaske u oba smera preko celog dana. Inače na liniji Nis-Beograd u autobususu sam redovno sretao bivseg poslanika dr. Milosavljevica.

  • Aleksandra

    08:03 // 7. 7. 2016.

    Nas Stefan i drugi ciji je apel podelio na svom profilu.
    https://m.facebook.com/zajednozastefana/

  • lolo

    12:47 // 31. 10. 2016.

    Matori samo si dao ideju nasim "politicarima" da dodatno zarade.. naravno da se nece odreci svojih putnih troskova, ali ce pokupiti par ljudi da im plate ionako placen put o trosku gradjana :)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: