Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:42, 6. 10. 2014.

Polaganje venaca

Spomenik na Bubnju Foto: Mikica Andrejić

Stari protokolarni običaj da se venci polažu na neki spomenik povodom sećanja na slavne pretke u određenom periodu, u Nišu svake godine bude obesmišljen 14. oktobra. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Gagi77

    13:44 // 6. 10. 2014.

    Potpuno ste u pravu, samo sto je za polaganje venaca na Bubnju potrebno generalno sredjivanje istog jer je zapusteno, a treba da bude oaza za izletnike. Ili nam i za to treba neko sa strane? Sramota!!

  • Aca

    15:59 // 6. 10. 2014.

    Neće gospoda gradonačelnici da prljaju cipele na Bubnju

  • Branislav Petrovic

    17:25 // 6. 10. 2014.

    Istoriju treba postovati i ne bezati od istine.Bubanj je stratiste gradjana Nisa.Pravo mesto je piramida sa petokrakom u zaledju pesnica za polaganje venaca.

  • Miroslav Todorović

    07:34 // 9. 10. 2014.

    O-zime, oni što polažu vence ne znaju kada je spomenik podignut. Valjda će ovo ovo pročitati. Bubanjski park im ne odgovara, jer ih narod ne vidi, a i svakaim danom je sve zapušteniji. Zalud donacije,

  • Sale Jatak

    12:22 // 12. 10. 2014.

    Slazem se s autorom. Inace nepoznajem ga a kolumne nisam citao do danas, vidim kritikuju ga uglavnom na partijskoj osnovi. Nisam clan partija al vlast bi trebalo da odrzava izletiste - spomen park...

  • Sale Jatak

    12:30 // 12. 10. 2014.

    ...Bubanj i tamo obelezava 14. Oktobar ako hoce i ko hoce. Ja necu jer su nas tad okupirali komunisti zahvaljujuci Cercilu i Staljinu. Kod " konja" da se obelezava ono zbog cega je podignut.

  • DANIJELA i sestre - MEDIJANA

    20:25 // 17. 10. 2014.

    Nebojša, dame iz Niša bi rado polagale cveće na NAJVEĆI KRST NA BALKANU (Vinik)-Dragana Mastera Pošto te pomenuti često angažuje, da li si se već politički prestrojio i stao u red kod SNS za funkciju?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: