Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:01, 6. 8. 2015.

Doktor&Banana

Kako će se Nišlije nositi u sezoni jesen/zima 2015, kakvi ih trendovi očekuju i šta će biti hit sezone - uživo sa modne revije najpopularnijih modnih kreatora, čuvenog dvojca "Doktor&Banana".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Peca

    21:43 // 6. 8. 2015.

    Caaaaarski!!!!

  • Нишлијка

    21:46 // 6. 8. 2015.

    Мене би било срамота да овако вређам градоначелника или билоког другог представника власти. Он је за тебе ДОКТОР, а ти немаш ни факултет!

  • Zoran Jovanović

    21:51 // 6. 8. 2015.

    Gde nestade objektivno novinarstvo? Ovo je vređanje i ništa više.

  • Perica

    23:52 // 6. 8. 2015.

    Ma šta vam je ljudi pa znate li koliko doktora ima u Nišu? A tek na birou... Ko zna na koga je mislio, jer gradonačelnik je doveo investitore, povećao budžet a Nišlije odlaze samo turistički.

  • Oblak

    07:55 // 7. 8. 2015.

    Veoma prosto i petparački, gotovo uličarski rečnik. Nazovi humor i način razmišljanja nedostojan čak i pijačnih prodavca, a kamoli urednika cenjenih Južnih vesti.
    Osim toga te ljude su birale hiljade građana ovog grada.Obeležili su istoriju Niša i to u pozitivnom smislu, bez obzira na vaše mišljenje.Bili su na čelu opozicije kada je cenjeni urednik išao u obdanište.Tada je trebalo imati m..a.

  • Boban

    09:56 // 7. 8. 2015.

    Pista sa kružnim tokom. Ha, ha, ha,...
    Za pametne dosta!

  • Dalajlama Lamkajajca

    10:15 // 7. 8. 2015.

    Ma čovek je bre mislio na D&G a to vam je Dolche i Gabanna, u narodu poznatiji kao dolčeikebana

  • D

    10:55 // 7. 8. 2015.

    Свака част Пеђа, и само напред!

  • Mal Adaptivna

    12:04 // 7. 8. 2015.

    Savršen tekst... Taman toliko ironičan da pojedine baš iznervira... Svaka čast!!! I applaud you

  • lepa

    17:33 // 7. 8. 2015.

    Blagojeviću svaka čast za tekst, ne obaziri se na hejtere. Da je Doktor stvarno veliki stručnjak iz oblasti medicine, on se ne bi petljao u modnu industriju.

  • Igor Razvigor

    00:00 // 8. 8. 2015.

    Odličan tekst, u sred srede, a komentari to i pokazuju. Kružni tok je najači :) Komentatori, prelistajte tekst još koji put, nešto vam je promaklo. Tekst nije ni malo prost, konačno da neki novinar nazove stvari pravim imenom.

    • nikola

      12:51 // 8. 8. 2015.

      Suspektno je samo to što kreator ovog dela pokazuje izrazitu selektivnost u svom "objektivnom" izveštavanju. Urednik jeste toliko mlad, ali ne može da se ne seća Živkovića, Ćirića i ostale bulumente.
      Vređanje profesora od strane nekog bez škole je samo odraz naše kulture. Izgleda da je problem da doktor vodi grad, ali zato svako može da piše mislim kuca na tastaturi.

    • lepa

      18:58 // 8. 8. 2015.

      @nikola, Ne podržavam nijednu političku opciju, niti ću da idem više na izbore ikada, ali se u vreme Živkovića i Ćirića gradilo, čak i u vreme Mileta Ilića koga su građani motkama oterali, za razliku od Doktora, ne znam kad stigne da radi kao doktor .Ovo je slobodna zemlja i može da piše i govori svako, jer je to Ustavom zagarantovano pravo, a vama SNS-ovcima očigledno to smeta i bode u oči.

    • Marko

      16:09 // 9. 8. 2015.

      @lepa

      Naravno da im smeta. Kada su bili u opoziciji, uključujući i onu "radikalsku", pljuvali su po svima. Sada kada su na vlasti svaka kritika im smeta i najradije bi zaveli diktaturu, da smeju. Za svaku svinjariju nađu izgovor kako su oni pre njih loše radili, a da oni, eto prvi put u istoriji nešto dobro rade. A činjenica je da gora fukara nije bila na vlasti od '45.

  • Sonic_Youth

    19:49 // 9. 8. 2015.

    Pedja, razbio si!

  • Lola

    20:04 // 10. 8. 2015.

    Blagojevicu iznenadjena sam...Sve je na mestu osim sto je doktor ne drzi konce svoje kolekcije, pa svi Babanini asistenti rade sta hoce i kako hoce... Ovaj drugi mnogo godina ima istu kolekciju, samo prilagodjava boje. Bolje ga nista ne pitajte jer govor mu je uzasan. Daj boze da ga angazuje italijanska modna kuca da ga vise ne gledamo i ne slusamo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: