Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:28, 4. 1. 2016.

Gradonačelnik, lisice i veverice

Problem smo mi, veverice, koje glasamo za njih, plaćamo da oni nas služe, da oni nama pomognu da živimo bolje, a u stvarnosti zapravo prihvatamo da smo mi njihov plen. I, prosto, ćutimo i slušamo dok nas gledaju u oči i obećavaju srećan kraj.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marcus

    02:06 // 4. 1. 2016.

    Slušali smo bajke kao deca, rasli uz basne, lektiru, u nekom kao dobrom sistemu o kom i dalje svi pričaju kao takvom. A zar ne bi o njegovom uspehu trebalo da govori i to gde smo sada? Bravo za priču.

  • Tasa

    03:40 // 4. 1. 2016.

    A meni nije jasno zašto baš Gradonačelnik misli da Gradonačelnik treba da ima najveću platu? Da li Gradonačelnik laže Gradonačelnika da obavlja tako dobar posao i da zaslužuje da ima najveću platu? Trebao bi da ima platu u visini prosečne, da se solidariše sa rajom koja ga je izabrala, možda bi tad od muke malo bolje obavljao svoj posao, ili ga prepustio nekome kome je zapravo stalo do ovog grada.

  • Čiča

    08:29 // 4. 1. 2016.

    Pa sada premijer treba da vidi ko mu radi o glavi i za Miškovića. Nišlije treba da znaju da Nišekspres AD ustvari nije niška firma

  • Branko

    09:36 // 4. 1. 2016.

    Ako ovaj narod opet glasa za sve one i sadasnje koji su nas obmanjivali sve ove godine ili nezainteresovano ne izadje na izbore, onda ovaj narod ne zasluzuje da postoji u 21 veku.

  • Metla

    09:48 // 4. 1. 2016.

    Poveća

  • Neka živi živi Niš express

    09:56 // 4. 1. 2016.

    Humanista --

  • Hoću Svoj Deo!

    09:58 // 4. 1. 2016.

    Nećete da me prevarite!

  • Car je go

    10:00 // 4. 1. 2016.

    ali to nije baš neki prizor. A ni nov!

  • Životinjsko carstvo

    10:40 // 4. 1. 2016.

    -samo za neke više #Sirotinjsko, pa šta sad?!

  • Slucajno

    11:30 // 4. 1. 2016.

    Odlican tekst. Bravo za autora. Znali smo da su ovi ovakvi kada su dolazili na vlast, tako da me ovo vise i ne cudi. Brine me za koga glasati protiv njih? Prethodne "demokratske" vlasti su ih svojim (ne)radom i "postenjem" i dovele na vlast.

    • Tasa

      15:59 // 4. 1. 2016.

      A generalno je problem sto nemamo za koga da glasamo, na izborimo trebamo bukvalno da izaberemo izmedju dva zla. Na listicu treba da pise: "Koga birate da nastavi sa unistavanjem vec opustosenog grada i njegovog cedjenja do iznemoglosti?"

  • nenad 2008

    12:33 // 4. 1. 2016.

    Zašto poštovani Predraže, remetite Čoveku pravo, da MISLI, DA POSTOJI, DA DELA ? Niz, TAKVIH u Nišu, od 2000 g. se nastavlja. Zahvaljujući Beogradu, koji se pita !!! I vevericama, koje se ne pitaju.

  • Meri

    13:54 // 4. 1. 2016.

    gradonačelnik kao takav je prototip idealnog funkcionera po meri a.vučića i prakse davanja prednosti lojalnima pre svega. to je ultimativni kriterijum koji NJIMA odgovara. nepoštenje, koruptivnost i pre svega nesposobnost su ponekad i preporuke u tom nakaznom sistemu vrednosti.

  • V. STOILJKOVIĆ

    14:10 // 4. 1. 2016.

    Peđa, sve je nažalost pusta istina. Zbog takvih lisica imamo životnu ugroženost dece i suicid vaspitača u "Engleskom domu" "BOŽE SMILUJ SE I SAČUVAJ NIŠ" !

  • Goca

    15:29 // 4. 1. 2016.

    Ovde kod mene na Severnom polu, direktori imaju veću platu od gradonačelnika, ali svakog meseca oni uplaćuju donaciju Eskimskoj partiji za finansiranje kampanje i slično, jer ih ta partija drži u suprotnom bi bili zamenjeni.

  • veverica

    19:33 // 4. 1. 2016.

    Nismo mi veverice.Cak i one znaju da brane sebe.KOJE SMO ZIVOTINJE U OVOJ BAJCI,TESKO JE RECI.Samo znam da licimo najvise na plasljivog zeku pa se tako i ponasamo.Dokle ce da vladaju krvolocne zveri sa zekama ostaje da vidimo na dalje.

  • Zoki

    19:12 // 5. 1. 2016.

    Ovakav slican tekst sa osvrtom i podsecanjem na smesne izjave, nakaradne odluke i kriminalne radnje lokal politicara treba objaviti pred lokalne izbore. cisto radi podsecanja gradjana Nisa, ko im vodi grad i sta je sve tu bilo zadnjih 4 godina, pa da dobro razmisle za koga ce glasati.

  • shaft

    05:36 // 6. 1. 2016.

    Stil gradonacelnikovog izlaganja,zacinjen je ironijom,nihilizmom,sarkazmom i time se hoce reci:"ne mozete mi nista,bas me briga za vas,ja odredjujem sta je istina".Stare radikalske metode u sludjivanju zatucanog,samozivog i uplasenog naroda uvek pale!,Ne zaboravite,inteligentan je to covek!

  • Djura Leskovac

    14:14 // 7. 1. 2016.

    Oduvek sam u onoj poznatoj priči navijao za lisicu, a protiv gavrana. Jer kad si glup, zaslužuješ i gore od onoga što ti se dešava. Zar ne?

    O vevericama međutim, ne znam šta da mislim. A čini mi se da ni Ezop nije pisao o njima? U svakom slučaju, komentarišemo tekst koji je univerzalan za gotovo sve gradove u Srbiji.

    Tako je to kada nam premijer obećava bajku, a zapravo živimo u basni.

  • VEVERICE

    14:34 // 7. 1. 2016.

    Veverice na vodi i u vodi cekaju na Bozic da budu spasene od lisica.Pomozi Boze.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: