Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:47, 24. 11. 2012.

Slobodno lažite

Posle višedecinijskih obećanja departizacije i izbora direktora javnih preduzeća na konkursima, konačno su skupili hrabrost da nam se ispleze u lice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Analiticar

    19:27 // 24. 11. 2012.

    Bandjur i Slavkovic, u paketu!

    Pa Bandjur ne bi prosao proveru za policajca-pozornika, a vodi grad!

    Moc + politicki nepismenjakovici = ovako budalaste izjave nedostojne pravih politicara.
    Ma dajte im koliki god hoce prostor u medijima, nek pricaju sta hoce, slobodni sastav, zadate teme, ovako narod najbolje vidi u sta smo se uvalili, u cijim smo rukama. Neka lazu slobodno!

    Pre sam mislio da vrh SNS ne zna sta se kod nas radi, da su ih ovi obmanuli, ali sada vec ne mogu da se prave da su "neobavesteni".
    S kim si, onakav si...

    A na nasoj politickoj sceni, "neobavestenost" se skupo placa.

    Ali narod, zahvaljujuci slobodnim medijima, pa i Facebook-u, Twitter-u, vise nikad nece biti toliko neobavesten, da ne kaznjava skupo obmane na buducim izborima.

    A narod ne ume laze. Moze da bude obmanut, prevaren. Ali uci da prepozna i kaznjava laz.

    Upravo je slobodno novinarstvo ulaznica u novo vreme gde vise niko ne moze da se "u nastavcima" nekaznjeno igra sa narodom.

    Imate sansu, na vama je.

  • milos milosevic

    00:10 // 25. 11. 2012.

    Pedja, nadam se da cemo zajednicki pokrenuti neki vrstu paralelnog konkursa i da mi, gradjani koji finansiski punimo budzet grada imamo kandidate, po strucnosti ne po clanskoj karti.
    Da apliciraju ljudi, pa ako ne prodju jer nisu partiski podobni da se 'ceramo' do Strazbura.
    BTW kako stojimo sa raspravom o budzetu koji treba da bude izglasan za 20 dana?!?

    • Marko

      14:29 // 27. 11. 2012.

      Dobra ideja. Kao gradsko veće u senci.

      Mada od Strazbura nema ništa, oni koji vladaju ovde imaju legitimitet. Vladaju zahvaljujući volji naroda. I gluposti istog.

  • tik tak

    10:59 // 25. 11. 2012.

    Šta očekivati posle toliko godina, jer Država
    i svi njeni resursi (policija, tužočštva,sudovi,javna preduzeća i ustanocve,
    i sva administracija i većina medija) su vlasništvo stranaka na vlasti i upravljaju
    našim životima po njihovom nahođenju.Jedino
    Vlast ne može da nam zabrani da dišemo i mislimo, ali to što mislimo ne smemo da izgovaramo. Ovo je vreme sveopšte prostitucije : morala,etike,kulture.
    Do sada je bilo dase ne smete zameriti članovima partije onih koji su navlasti. Meni se dogodilo da su me dve zaposlene službenice, inače supruge "političkih funkcionera" ( bar tako piše u tužbama )tužile za "mobing", jer sam, između ostalog,"negativno govorio o njihovim supružnicima -političkim funkcionerima u Gradu". Inače tužbe su usledile početkom 2009.godine sve vreme pokušavaju da uz lažne
    svedoke dokažu moju krivicu zlostavljanja.
    Sve vreme je pokušaj da se ponovi čuveni Drajfusov proces, ali duboko verujem da Sud
    neće podleći uticaju "političkih funkcionera"

    • zoreica kostic

      11:39 // 11. 12. 2013.

      2009 bese godina DS.Sto se tice Bandjura ne moze on sam nista.Koalicija je tezak igrac.URS je svuda gde su pare.Dinkic,Jovanovic,Krstic po vertikali sve mesta gde se vrte pare.

  • M

    11:10 // 25. 11. 2012.

    Да не паметујем превише на тему партијских кадрова... Знамо сви како иде, на жалост.
    Али, рецимо, изборимо се ми за неког ванпартијског, стручног, способног човека и власт (политички устројена) га именује за директора неке јавне установе, или предузећа, а затим крене да му не пребацује транше за трошкове пословања, касни са уплаћивањем плата, блокира сваку иницијативу која се ослања и на друге институције... Власт тиме показује и доказује да је ванпартијска личност погубна по рад установе, неутицајна, без кредибилитета у владајућој структури, а све то на својој кожи осећају како запослени, тако и они због којих постоје.
    Тако је створен амбијент у коме ће сами грађани тражити постављање политичких кадрова и ту је причи крај.
    Толико о партиократији.

  • Milan

    15:22 // 1. 12. 2012.

    Ogromna većina građana je bila u zabludi kada je poverovala političarima. Njima je samo bitna vlast i novac. Svoje kadrove postavljaju sa osnovnim ciljem da preko njih sprovode svoju politiku a ta politika je: zaposli moje rođake, prijatelje i uz to preko te firme mora da opereš pare za mene i za stranku. Zbog toga nema u Srbiji firme gde su postavljeni partiski ljudi a da ta firma uspešno posluje. Jednostavno političari POSTAVLJANJEM POLITIČKIH POSLUŠNIKA ZA DIREKTORE FIRMI UBACUJU MALIGNO TKIVO U TU FIRMU I CELA FIRMA OBOLI OD TE TEŠKE I NEIZLEČIVE BOLESTI. Neka nam je Bog na pomoći.

    • zorica kostic

      11:44 // 11. 12. 2013.

      Ne vise od prethodne DS.Rasturili su Nis,razbucali ga na sitne komade.Po principu koliko sam ja dobar da zavrsimo poso.Mozes da radis ulice ako plocice kupis od mog brata.

  • Nebojsa Ozimic

    09:08 // 2. 12. 2012.

    Kakva partokratija,pa SNS to nije potpisao tako da imaju prava da rade to što rade...LEPŠA SRBIJA,sećate se? S druge strane, Slavković je bar bio iskren

  • nislija

    22:28 // 27. 1. 2014.

    Pa SNS u Nisu je pokazao koliko vredi kada je primio Jonica u stranku.Taj koji uzima od dece,radnika,njihovih porodica,gradana...bahato i drsko, primljen u stranku za koju smo glasali.Strasno!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: