Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 15. 4. 2016.

Zar vam nije bilo dosta?

Birajte pažljvo ljude. Pogledajte liste kandidata. Pogledajte njihove biografije. Znate li koliko je partija objavilo biografije svojih kandidata. Pogodite...
Iza uspešnih političara stoje dela, a ne bilbordi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milovan Savic

    11:51 // 16. 4. 2016.

    Zbog ovkvih divnih ljudi njihivog razmisljanja, a znam da ih ima na svim stranama ove napacene zemlje,vraca mi se nada da mozemo postati normalno uredjeno drustvo.Ikrene cestitke autoru.
    DOSTA JE BILO!

  • Дејан Милутиновић

    15:41 // 16. 4. 2016.

    Директно у центар. Имате мој глас.

  • Vladimir Ilic Lenjin

    16:25 // 16. 4. 2016.

    Stefan je vec dve godine koordinator pokreta. Zeli da se posveti organizaciji i smatra da ima pametnijih od njega te se zbog toga nije kandidovao ni za jednu lisru. Nadjite mi primer nekog iz bilo koje opcije ko je ovo uradio.

    • Svi protiv ADOLFA

      12:21 // 18. 4. 2016.

      To je za pohvalu ali kad se vec DJB kune u transparentost, bilo bi lepo da ljude koji su se kandidovali a nisu ispunili kriterijum za listu, obavestite koji su konkretno kriterijumi bili i zbog cega ste ih odbili. Uzgred, zasto u biografijama potencijalnih poslanika ne pise da li preletaci. Hvala.

  • Kiki

    18:37 // 16. 4. 2016.

    Ma, bravo mladi covece! Bravo!

  • RODOLJUB

    09:04 // 17. 4. 2016.

    Čestitam mladi čoveče. Sinoć sam preslušao video zapis Aleksandra Martinovića kako pljuje po Vučicu, dok sam ga gledao i slušao u TV predstavljanju kako hvali i diže u nebesa Vučića. Zar za takvog i takve Srbija da glasa? Ne, NIKAKO. Ja sam član SNS-a ali glasaću za VAS, stvarno, DOSTA JE BILO. Srećno.

  • Ljuba Kostic

    13:38 // 18. 4. 2016.

    Овакав став подржавам од прве до задње речи.Он има и потребну тежину јер нема пратећих репова који би га обесмислили.Отишао бих још корак даље.Централизоване партије не могу више ништа да понуде Нишлијама.Преузимање локалних институција од профи политиканата је наша нужност!Потребан нам је савез локалних група грађана,без идеолошких и других подела,са само једним интересом:Ниш и наши животи у њему

  • Nene551

    23:07 // 22. 4. 2016.

    Dosta je bilo!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: