Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stefan Mitrović

Koordinator Pokreta "Dosta je bilo" za Niš.

  • Odliv nade

    Pre par dana, kum mi je saopštio, vidno uzbuđen, da je dobio zeleni karton i da se u toku sledeće godine seli u SAD. Čak smo se rešili i da proslavimo taj događaj. Da proslavimo njegov odlazak iz zemlje. Kakav paradoks na koji je primorana moja generacija, da slavi odlaske svojih najbližih iz zemlje.

    (3) detaljnije
  • Vlast i opozicija u Nišu

    To što je u našem društvu rasporastranjeno mišljenje da je politika veština obmane je zasluga aktuelnih političara tokom prethodnih decenija. U ovu borbu smo ušli da bismo nešto promenili. I promenićemo.

    (7) detaljnije
  • Zar vam nije bilo dosta?

    Birajte pažljvo ljude. Pogledajte liste kandidata. Pogledajte njihove biografije. Znate li koliko je partija objavilo biografije svojih kandidata. Pogodite... Iza uspešnih političara stoje dela, a ne bilbordi.

    (8) detaljnije
  • Čišćenja će ipak biti...

    Da li je iko ikada partijski zaposlen u JKP Mediana? Da li ovo može biti jedan od razloga što para nema? Naravno da ne. Praksa partijskog zapošljavanja je direktorima niškim strana. Gadljivi su na tako nešto i odgovorno tvrde da toga nije bilo, bar koliko oni znaju.

    (9) detaljnije
  • Drugovi tračarajci i drugarice tračarajke

    Kada nešto lupi o dno, često biva propraćeno zvukom „tup“, kao neoborivi dokaz da se do dna stiglo. Kada politički establišment jednog grada svojim delovanjem dođe do svojevrsnog dna, dešava se mnogo zanimljivija pojava. Umesto običnog „tup“ i tišine koja sledi nakon toga, političar doživljava kreativni nalet.

    (3) detaljnije

Naši autori

Pronađite nas na: