Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:19, 13. 10. 2009.

| Društvo

Policajac brutalno pretukao dečaka

Autor:Izvor:Južne vesti
Mališan završio na hirugiji

Policajac Milan B. iz Prokuplja, brutalno je u petak pretukao dečaka iz komšiluka S. M. (12) samo zato što se mališan na igralištu sukobio sa njegovim sinom, piše "Press".

Policajac je udarcima u glavu dečaku naneo tešku kontuziju mozga, zbog čega je S. M. smešten na hirurško odeljenje Zdravstvenog centra "Toplica".

- Dečak je primljen u hitnu službu zbog posledica jakih udaraca u potiljak. On je na prijemu povraćao i nije se sećao konkretnih stvari, što je ukazivalo na potres mozga... Urađeni su mu rendgen glave i skener, konsultovni su neurolog i hirurg, nakon čega je S. M. smešten u bolnicu radi daljih pregleda. Dečak je sada van životne opasnosti, oporavlja se i najverovatnije će uskoro biti pušten na kućno lečenje - izjavila je Jelena Pantović, PR Zdravstvenog centra.

Komšije tvrde da su deca i ranije imala problema sa Milanom B.

- Deca iz našeg komšiluka su igrala fudbal u ulici. Između ostalih, tu je bilo i dete tog policajca... U jednom trenutku lopta im je pala u obližnju rupu, a sin policajca je sišao da je dohvati. Ostala deca su se okupila oko rupe i u šali mu nisu dala da izađe iz nje... U tom trenutku je iz svoje kuće istrčao policajac M. B. Pošto je video sina u rupi, on je bukvalno pomahnitao! Počeo je da udara svako dete koje je sustigao - opisao je Pressu slučaj Ljubiša M, otac prebijenog dečaka.

Bežeći pred policajcem, mali S. M. se sa još nekoliko dečaka sakrio u nezavršenoj kući, koja se nalazila u istoj ulici, a policajac je dečka pronašao u kući i pretukao ga.

"Press" navodi da je još nekoliko dečaka zadobilo lakše povrede, a načelnik prokupačkog SUP-a, Siniša Blagojević, kaže da je u ponedeljak ujutru upoznat sa ovim slučajem i da je naložio detaljnu istragu kako bi se ispitale sve okolnosti koje su dovele do ovog nemilog događaja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: