Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Novi repertoar u „Kupini“

Trejler za film "Veliki dobroćudni džin"

Od četvrtka 30. juna u bioskop Kupina stižu dve premijere. Film za decu „Veliki dobroćudni džin“ i špijunski film „Obaveštajci“.

„Veliki dobroćudni džin“ je zasnovan na knjizi „BFG”, slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitatoce svih uzrasta. Reč je o uzbudljivoj priči o desetogodišnjoj devojčici Sofi iz Londona i misterioznom divu koji je upoznaje sa čudnovatim i opasnim svetom divova. Ovaj film je ponovo ujedinio ekipu koja je radila i „E. T. vanzemaljca“, reditelja Stivena Spilberga i scenaristkinju Melisu Metison. Projekcije su u 13 i u 18:30 sati.

Film „Obaveštajci“ prati nekada maltretiranog štrebera koji je postao smrtonosni CIA agent koga igra Dvejn Džonson. Tvrdeći da je na tajnoj misiji, on će zatražiti pomoć nekada „rmpalije s kampusa“ Kevina Harta, a sada računovođe kom nedostaju slavni dani. Ali dok ovaj staloženi čovek shvati u šta se upustio, biće prekasno da se izvuče, a njegov nepredvidljivi novi prijatelj će ga uvući u svet pucačine, izdaje i špijunaže u kom obojica mogu da poginu na sto i jedan način. Projekcija je u 20:30 sati.

Na repertoaru „Kupine“ do 6. jula su i filmovi „U potrazi za Dori“, „Angry birds“ i „Dan nezavisnosti“. Kompletne informacije pogledajte na sajtu bioskopa.

 

Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: