Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:28, 6. 7. 2020.

Kvaka 23: Treba izabrati novi Krizni štab koji bi se bavio građanima, a ne željama političara

Snežana Petrušić Danica Vučinić Kvaka 23 Kada su prestali da objavljuju zaražene i preminule po gradovima, njihov pol i starosnu dob otvorila se mogućost manipulacije; foto: Print screen/Youtube

Odmah po zavšetku izbora, ako je suditi po zvaničnim podacima, epidemija korone u Srbiji se drastično pogoršala, a novinarka NIN-a Sandra Petrušić smatra da su se cifre lažirale zbog izbora, te da ni sada nisu sasvim tačne. Ona je u emisiji Kvaka 23 rekla da su odluke o merama isključivo Aleksndra Vučića, da je strašno što je struka pristala da bude ispolitizovana i da je jedino rešenje izabrati novi Krizni štab, koji bi se bavio zdravljem i građanima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • DMXX

    10:36 // 6. 7. 2020.

    Cela Evropa se vraca u normalu,a mi se vraćamo na Mart i April,na zalost i Jos gore...!!! To sve govori o kriznim stabovima,struci i vladarima...! Jos jednom smo pokazali da smo najgluplja i najprimitivnija nacija na kontinentu. Aca Srbin i njegovi Srbi podanici....cccc

  • Mara

    12:12 // 6. 7. 2020.

    Slažem se u potpunosti.Krizni štab što se lično Niša ,naseg grada tiče treba da vode mladi kvalitetni ljudi koji stoje negde u senci.A sva ova gospođa penzionisana da uživaju u onome što su stekli i dozvole prolaz drugima.A ne samo oni umesto da se spavamo i lečimo mi ćemo da politizujemo bolest i nažalost nas nestanak.TUŽNO I RUZNO

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: