Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

BalkanPres

Porodično nasilje nad decom: nevidljive žrtve - istraživanje BIRN-a i partnera

Sudski postupci protiv njenog oca završeni su brzo - za ukupno pet meseci. Na 22 strane dostupne sudske dokumentacije, devojčicino ime se ne pominje nigde. Ipak, na nekoliko mesta pišu o njoj - piše da „dete“ ima dve godine, da živi na spratu porodične kuće, a da su u prizemlju baka i deka po majci.

detaljnije
krik

KRIK osuđen zbog vesti sa suđenja u kojoj je spomenut Gašić

Sudija Nataša Petričević Milisavljević osudila je KRIK jer je objavio vest sa suđenja kriminalnoj grupi Zorana Jotića Jotke u kojoj je preneo ono što se dešavalo u sudnici - citirao prisluškivani razgovor članova kriminalne grupe u kome se čulo da je direktor BIA-e Bratislav Gašić kod Jotića "na kazanu“.

(5) detaljnije
Predrag Koraksić Koraks

25. rođendan "Danasa" i knjiga Koraksovih karikatura "Bez reči"

Knjiga "Bez reči", zbirka karikatura legendarnog Predraga Koraksića Koraksa od danas je u prodaji na online prodavnici Danasa i svim većim knjižarama u Srbiji, po ceni od 1.999 dinara.

detaljnije
vlajčić

Vlajčić: Treba naći tračak nade i u najgoroj situaciji

Da je ova godina bila gora od svih prethodnih, pa da ta nizbrdica na kojoj se zemlja nalazi pokazuje da nam se loše piše, ali i da treba naći tračak optimizma i u najgoroj situaciji, rekao je u intervjuu Fonetu novinar, književni i filmski kritičar Milan Vlajčić, koji očekuje da građani 3. aprila izađu na izbore i glasaju protiv vlasti.

(1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: