Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Slovačka

  • Dani Slovačke

    Koncert Vojnog orkestra i izložba povodom dana slovačke kulture u Nišu

    Koncert Vojnog orkestra Oružanih snaga Slovačke republike i izložba povodom obeležavanja stogodišnjice od rođenja Aleksandra Dubčeka, vodeće figure "Praškog proleća obeležiće ovogodišnje Dane slovačke kulture koji se obeležavaju u Nišu. Koncert će biti održan u sredu 29. septembra od 19 sati u Amfiteatru na nišavskom keju. Ukoliko vreme bude loše, orkestar će nastupiti u Oficirskom domu.

    (1) detaljnije
  • sve ambasadorke u Svrljigu foto ALEKSANDAR KOSTIC

    Ambasadorke u Svrljigu: Slični problemi žena u Srbiji i u svetu

    Tržište rada je polje gde su žene najviše diskriminisane, ali je skoro jednak problem i sa nasiljem nad ženama u svetu, kao i u Srbiji, složile su se danas sve četiri ambasadorke u Srbiji iz Kanade, Australije, Slovačke i Rumunije koje su sa poverenicom za zaštitu rodne ravnopravnosti Brankicom Janković posetile Svrljig, opštinu u kojoj su na svim čelnim pozicijama upravo žene.

    detaljnije
  • Bratislava

    „Dani Slovačke“ u Nišu

    Šta za Slovačku znači predsedavanje EU i koji su izazovi pred ovom zemljom, Nišlije će saznati 14. jula od 18 sati u niškom EU info kutku na "Danima Slovačke". Iste večeri od 20 sati u "Salonu 77" biće otvorena izložba slovačkih slikara. 

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: